Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Duminica 29 Martie 2020 - 4218 vizitatori azi
Cupa Generozitatii si-a desemnat ultimii beneficiari ai donatiilor de Paste.

In aceste zile a avut loc Cupa Generozitatii la mini-fotbal organizata de doctorul stomatolog Marius Nicolae Pop si prietenii din presa locala din Bistrita. In urma desfasurarii meciurilor de mini-fotbal cu cele 8 echipe s-a strans o suma impresionanta de bani care a fost donata pentru cauze caritabile. Astfel, 400 si 300 de lei au fost donati unui sportiv de performanta si antrenorului sau iar 400 de lei tanarului Radu I. in vederea completarii sumelor necesare unei operatii pe cord.

In aceasta saptamana, inainte de Paste, alaturi de dr. Marius N. Pop am fost sa donam restul banilor familiilor si persoanelor bolnave sau nevoiase. Astfel, Daniela V., o mama singura cu un copil mic bolnav de anemie hemolitica a primit suma de 400 lei, Margareta P., o mama singura cu mai multi copii, pensionata pe caz de boala, a primit suma de 400 lei iar Adina C., o mama singura careia i-a murit sotul recent si care are 11 copii din care 7 minori a primit suma de 400 de lei.

Ultimele donatii au mers la Oana D., o mama bolnava, singura, cu un copil minor cu autism care a primit o donatie de 400 de lei. Aceeasi suma de 400 de lei a primit-o si Ioan P., un tata singur, fara venituri, ce isi creste o fetita mica de doar 7 ani.

Pe langa aceste donatii, colegul nostru din presa, Max Marec, a mai facut o donatie din banii stransi de la Cupa Generozitatii in valoare de 400 de lei pentru o familie in care sunt mai multe persoane bolnave si nu au venituri stabile.

In total, in aceste zile premergatore sarbatorii de Paste, a fost donate suma de 3500 de lei (35 de milioane de lei vechi) pentru cazurile si situatiile descrise mai sus.

 

Marius Chiuzan.

0 comentarii3220 vizualizări11 aprilie 2015
rss 2.0
rss 2.0