Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Duminica 29 Martie 2020 - 2944 vizitatori azi
Platforma prin care se fac fapte bune, Impartebucurie.ro functioneaza !

Primele cazuri sprijinite prin intermediul site-ului. In 8 aprilie 2015 a fost lansata platform online Impartebucurie.ro. Pana in momentul de fata, doua dintre cazurile prezentate pe respectiva pagina web au primit sprijin. Multumim celor care au ales sa se implice si sa le redea acestor oameni speranta si dorinta de a lupta in continuare.

Primul caz care a primit ajutor este cel numit: Bataia nu-i rupta din rai! Ofera speranta!. Cele trei fetite, a caror mama sufera de o forma de paralizie au primit imbracaminte, pentru a sarbatori Pastele cu hainute noi, "asa cum vad la alti copii".

Ajutorul a venit din partea unor tineri pasionati de dans din Bistrita.  "Noi stim cazul acesta de mai mult timp si am hotarat sa fim alaturi de doamna Angela si cele trei fetite, constant, atat financiar cat si ca prezenta. Insa, prin faptul ca noi am achizitionat hainute si prin oferirea unui minim sprijin financiar nu inseamna ca s-a rezolvat problema lor. Doresc sa fac un apel catre toti cei care au posibilitatea sa le ajute, deoarece sunt o familie deosebita, iar fetitele sunt adorabile, cuminti, respectuoase si foarte talentate la desen. Bucuria de pe chipul lor te imbogateste si cred ca acesta este cel mai de pret lucru, bogatia sufleteasca.", declara Oana si Mirela, cele care au impartit bucurie in acest caz.

 

 

Al doilea caz, care a primit un sprijin constand in alimente, in preajma sarbatorilor pascale este cel numit pe site: De la oameni la oameni… Imparte bucurie acestei familii. Persoana care a facut acest gest a dorit sa ramana anonima.

 "Cu toate ca au trecut sarbatorile pascale, momente in care ne indreptam atentia si spre cei cu nevoi, vrem sa incurajam oamenii sa continue sa imparta bucurie, dar si sa ne trimita povestile unor personane aflate in situatii dificile, pentru a le face cunoscute." declara Bogdan Ivan Gruia,  fondatorul acestui proiect.

De asemenea, Asociatia Un Zambet cu Mira din Cluj s-a alaturat proiectului nostru. Organizatia non-guvernamentala in cauza a deschis un centru de recuperare destinat celor care necesita tratament ca urmare a unor afectiuni ortopedice sau neurologice. Persoanele in cauza, in special copiii pot beneficia de serviciile asociatiei gratuit. Ca metoda de recuperare se foloseste atat kinetoterapia clasica, cat si un program medical de recuperare denumit MIRA.

               In perioada urmatoare vom demara si o colaborare cu o agentie de turism din judetul Cluj, care va dona banii obtinuti in urma organizarii unei tombola, catre cazurile prezentate pe site-ul impartebucurie.ro.
 

Despre Impartebucurie.ro

Ce facem?

Aducem intr-un singur loc, impartebucurie.ro, povestile unor oameni care acum au nevoie de o mana de ajutor. Fie ca vorbim de oameni care au nevoie de hrana, imbracaminte, medicamente sau chiar o vorba buna, noi le prezentam povestile pe aceasta platforma online, urmand ca cei care vor sa le ofere o bucurie, sa o poata face direct sau prin intermediul voluntariilor nostrii.

Pe aceasta  platforma online veti putea urmari, cum, cat si cand s-a oferit ajutor cazurilor prezentate. La finalul fiecarui an vom prezenta un raport al bucuriei.

 

Cum poti ajuta cazurile prezentate?

 Fiecare caz  pezentat este insotit de date de contact. Astfel, puteti sa va implicati direct sau puteti sa apelati la voluntarii acestui proiect, la numarul de telefon 072-BUCURIE (0722.828.743).  Impreuna vom gasi solutii pentru ca ajutorul oferit de dumneavoastra, sa ajunga la cei pe care doriti sa-i sprijiniti.

 

Pagina de Facebook : https://www.facebook.com/2015.Impartebucurie.ro

Site : www.impartebucurie.ro

0 comentarii3108 vizualizări21 aprilie 2015
rss 2.0
rss 2.0