Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Vineri 03 Aprilie 2020 - 14508 vizitatori azi
Aproape de Alex!

Alexandru Andrei Toma este primul nostru nepotel si unicul copil al verisorilor nostri Dora si Gabi Toma de la Beclean. A aparut in familie ca o mare  blandete si nadejde. La nici doi ani a fost diagnosticat cu leucemie, urmand ani de tratament si lupta. Imi amintesc cum ma privea de dupa paravanul ferestrei, cu ochii lui blajini si mari, in care incapea lumea intreaga si o dramatica si minunata poveste. Cu stoicism, parintii lui au dus totul pe umeri si-n suflet.

             Cu totii asteptam implinirea celor 7 ani de la debutul bolii, sperand ca totul va fi bine.

N-a fost sa fie. De curand, boala a recidivat, fiind acum mult mai agresiva - leucemie acuta limfoblastica.

             Investigatiile, tratamentul si interventiile medicale la o clinica din Germania, unde Alex este deja, implica sume enorme, aproape 180 000 de euro. Fac un apel catre toti copiii si parintii lor sa-l sustina pe Alex in lupta sa, donand cat de putin in conturile deschise la Banca Transilvania - in lei - RO34BTRL00601201D50829XX si in euro - RO09BTRL00604201D50829XX, pe numele tatalui sau - Toma Gabriel Antoniu.

             Lucrand de 20 de ani in invatamant, m-am educat sa nu cer nici un leu pentru te miri ce material sau demers didactic, dar, pentru ca stiu ca mobilizarea noastra ii poate salva viata lui Alex, ii rog pe toti cei care pot - sa ajute. Sa frangem un pic de timp, din venit, in daruire pentru celalalt - singurul timp viu si-adevarat. Sunt convinsa ca Domnul nu va ramane dator nimanui si va milui cu darurile sale ceresti.

Multumim tuturor!

 

Ionela-Silvia Nusfelean.

0 comentarii5047 vizualizări03 iunie 2015
rss 2.0
rss 2.0