Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Joi 28 Martie 2024 - 14587
"Nu conteaza cat daruiesti, ci cat de multa dragoste pui in ceea ce daruiesti".

Va invitam si anul acesta, sa pregatiti aceleasi cutiute-cadou asa cum ati procedat in ultimii doi ani, pentru campania ShoeBox-Cadoul din cutia de pantofi. Din bucuria, generozitatea, dragostea Dvs., umpleti o cutie de pantofi cu dulciuri, rechizite scolare, produse de uz personal, jucarii, hainute (sau ce credeti Dvs. ca ar fi potrivit pentru copii cu varste intre1-18 ani), impachetatile frumos si haideti cu ele nu la Biblioteca Judeteana George Cosbuc de data aceasta, ci la Shopping Center, Bdul Republicii, Nr.2, Etaj.2, langa sediul Destine.

Perioada de colectare este: 03.12.2015 -16.12.2015, luni-vineri intre orele 9-18, sambata orele 9-12. Este vremea Sarbatorilor de iarna, timp de lumina, bucurie si daruire. Bucurie ducem in cutiile noastre copiilor sarmani, bucuria ce o vedem pe fetele copiilor care primesc cadourile, este rasplata noastra. Mesajul nostru catre ei este, ca aceste cadouri nu vin de la Mos Craciun.

Maria Doina Moldovan - Clubul Orizonturi Albastre Aceste cadouri sunt facute de catre copi, parinti, bunici, elevi, cadre didactice cu mare dragoste pentru ei. Le spunem deasemenea ca si ei, cand vor fi mari, vor putea face cadouri la randul lor pentru alti copi.



Pentru mai multe detalii vizitati site:

Maria Doina Moldovan - Clubul "Orizonturi Albastre" Bistrita , tel. 0753425459

0 comentarii2968 vizualizări05 decembrie 2015




rss 2.0
rss 2.0