Caritate-Voluntariat Sambata 23 Iunie 2018 - 5512 vizitatori azi
Bucurie fara margini pentru 50 de copii.

Bucurie fara margini in ochii tristi ai celor 50 de copii, femei, batrani si adulti, persoane vulnerabile ce se afla in situatie de risc social, care traiesc in Bistrita. Acum pe timp de iarna - in corturi improvizate si cladiri dezafectate pe langa calea ferata, vis-a-vis de fostul ``CPL``, ingrijorarea lor pentru supravietuire ramane in fiecare dimineata cand se intreaba ``ce va fi astazi?`` si in fiecare seara, ``cum va fi pana maine?``.

In prag de sarbatori, Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-Nasaud, a initiat si realizat inca o actiune sociala in cadrul programului ``Banca de alimente`` in urma donatiilor de alimente greu perisabile primite de la bistriteni cu suflet mare si cu sprijinul Agro Invest, prilej cu care am distribuit ajutoare de prima necesitate persoanelor nevoiase, in indeplinirea misiunii noastre umanitare si in dorinta de a le aduce mai multa lumina la trecerea dintre ani acestor oameni care traiesc in conditii de saracie extrema.
Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-Nasaud a derulat aceasta activitate social-umanitara cu contributia si sprijinul Clubului Lions Bistrita si al Politiei Locale Bistrita, in cadrul careia am donat impreuna familiilor nevoiase: alimente de baza (zahar, ulei, orez, paste fainoase, faina alba si de malai, dulciuri), pasta de dinti, sapun, jucarii, incaltaminte si imbracaminte. Multumim partenerilor, cetatenilor bistriteni, voluntarilor care au donat si s-au implicat!
De sarbatori, acesti oameni nevoiasi nu vor mai suferi de foame, vor fi mai imbracati si cu mai multa speranta la trecerea dintre ani! 
Oamenii pe care i-am ajutat au nevoie de sprijin in continuare, fiind necesara solidaritatea comunitatii bistritene -intr-un demers comun- de a-i scoate din zona de risc si a-i integra social. 
Solidaritatea umana salveaza vieti! 

Crucea Rosie Romana,
Filiala Judeteana Bistrita-Nasaud.

 

 

0 comentarii7693 vizualizări24 decembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0