Caritate-Voluntariat Sambata 23 Iunie 2018 - 5534 vizitatori azi
Peste 500 de persoane ajutate in prag de sarbatori de Asociatia "Filantropia Ortodoxa" Bistrita.

Asociatia Filantropia Ortodoxa Filiala Bistrita-Nasaud, prin Cantina sociala Sfanta Mucenita Filofteia din municipiul Bistrita, care ofera zilnic, de luni pana vineri masa de pranz unui numar de peste 80 de persoane, si acum, in pragul sarbatorii Nasterii Domnului, a venit in sprijinul celor nevoiasi pentru ca si ei sa simta binecuvantarea si milostivirea Pruncului nascut in ieslea Betleemului.

Astfel, s-au oferit pachete cu alimente pentru perioada Craciunului, haine, dulciuri si jucarii pentru cei mici. S-au oferit pachete unui numar de peste 100 de familii aflate in evidentele noastre, pachetele cantarind intre 20 si 30 de kilograme, in functie de numarul de membri din fiecare familie, cu un total de peste 500 de persoane, astfel incat nimeni nu a plecat si nu va pleca neluat in seama de la noi.

Produsele oferite sunt din colectele organizate de Preacucernicii Preoti in unele parohii din mediul rural si din donatiile bunilor nostri crestini din municipiu, care sprijina permanent activitatea noastra. Tuturor le multumim cu aceasta ocazie pentru sprijinul acordat si bucuria oferita acestor frati mai mici ai lui Hristos.

De asemenea, in Centrele noastre rezidentiale pentru persoane varstnice si cu nevoi speciale de la Cusma, Maieru si Tarlisua, li s-a oferit toata asistenta spirituala specifica acestei perioade, bucurandu-ne, de asemenea, de zeci de cete de colindatori care aduc alinare si bucurie in sufletele noastre. In ziua praznicului, se vor organiza mese festive cu caracter traditional astfel incat fiecare persoana sa simta prezenta atmosfera Praznicului Nasterii Domnului.

 

 

0 comentarii7595 vizualizări25 decembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0