Caritate-Voluntariat Sambata 23 Iunie 2018 - 5502 vizitatori azi
"Am adus alinare nevoiasilor care sufera de frig si foame".

Am revenit la persoanele vulnerabile ce se afla in situatie de risc social si care indura frigul si foamea la Bistrita in fiecare zi si noapte in corturi improvizate ce sunt construite din folie de plastic, cartoane sau metal si care traiesc pe langa calea ferata, vis-a-vis de fostul "CPL".
Activitatea s-a realizat de catre Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-N in colaborare cu Politia Locala a Municipiului Bistrita prin care s-au daruit paturi groase, imbracaminte groasa, alimente de imediata utilitate (carne si produse din carne, saci cu cartofi, ceapa, morcovi), persoanelor nevoiase, in indeplinirea misiunii noastre umanitare si in dorinta de a-i sprijini sa supravietuiasca pe acesti oameni care traiesc in conditii de saracie extrema.

Cele 57 de persoane (copii, tineri, adulti, persoane varstnice, persoane cu handicap) pe care i-am ajutat au nevoie de sprijin in continuare, fiind necesara solidaritatea comunitatii bistritene continua pentru ca acesti oameni nevoiasi sa nu mai sufere de foame, sa fie mai imbracati si cu mai multa speranta la trecerea peste aceasta iarna geroasa!
Oamenii au multumit politistilor de la Politia Locala a Mun. Bistrita pentru contributie si voluntarilor Crucii Rosii care au atras donatori si s-au implicat!

Crucea Rosie Romana - Filiala Judeteana Bistrita-Nasaud,
psih. Marius Moldovan - director.

 

 

0 comentarii7539 vizualizări14 ianuarie 2017
rss 2.0
rss 2.0