Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Miercuri 18 Septembrie 2019 - 13032 vizitatori azi
Transport umanitar cu mobilier din Germania.

In data de 11.04.2011, Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud a fost beneficiarul unui transport umanitar cu mobilier din Germania. Dotarile constand din paturi de ingrijire cu posibilitati de reglare, noptiere si saltele noi dotate cu huse de protectie, au fost destinate Spitalului Judetean Bistrita-Nasaud si unitatilor de asistenta sociala subordonate Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bistrita-Nasaud.

Ca si alta data, donatia a fost mijlocita de asociatia de utilitate publica Internationales Bildungs und Sozialwerk din Germania, condusa de dl. Prof. Univ. H.C. Heinrich Schnatmann, care a asigurat inclusiv cheltuielile de transport.

Acest transport nu este singurul care este programat sa vina in judetul nostru, in cursul lunii aprilie fiind asteptate inca cel putin trei transporturi similare, care vor ridica numarul de seturi complete de paturi, noptiere si saltele la cca. 175 de bucati.

 

 

Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud

Cabinet Presedinte

 

0 comentarii2779 vizualizări14 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0