Caritate-Voluntariat Sambata 26 Mai 2018 - 6482 vizitatori azi
Rafael are nevoie de ajutorul nostru! Cancerul osos se trateaza, dar costa.

Rafael Petrache era, pana in urma cu un an de zile, un copil obisnuit, la fel ca orice alt copil de varsta sa. Un elev bun la scoala-spun colegii si profesorii sai - constiincios, cu mult bun simt si interesat de materiile umaniste, avea deja aspiratii si vise pentru viitor.  Doar ca, un diagnostic medical grav, i-a spulberat, pentru un timp, toate aceste ganduri. CANCERUL OSOS l-a adus acum pe un pat de spital in Turcia, unde urmeaza un tratament medical complex, inclusiv cu citostatice. A slabit mult, dar este in continuare optimist si increzator ca medicii spitalului in observatia carora se afla, fac tot ceea ce este posibil sa atenueze si sa vindece afectiunea de care sufera. Optimismul medicilor este sustinut de evolutia favorabila a rezultatelor analizelor periodice la care baiatul supus. Pana in acest moment tratamentele efectuate in Turcia, in cadrul Spitalului Universitar Koc din Istambul - patru sedinte de chimioterapie si o interventie chirurgicala reusita -  au fost sustinute financiar din economiile parintilor, care , pentru sanatatea copilului lor, si-au vandut proprietatile. Costurile medicale de pana acum se ridica la suma de 120.000 de euro, insa pentru completarea efectiva a tratamentului, mai este nevoie de aproxumativ 30.000 de euro (pentru doua sedinte de chimioterapie), insa resursele familiei s-au epuizat.

Daca, in perioada imediat urmatoare suma se va afla la dispozitia spitalului, Rafael ar putea face cu prioritate cele doua sedinte chimioterapice si ar putea reveni in Romania aproape sigur de vindecare, urmand ca ulterior sa faca periodic analize de specialitate, sub observatia medicilor curanti, pana acestea se vor incadra in parametri normali. Dar, pentru acest lucru, este nevoie ca noi sa-i intindem o mana de ajutor dezinteresat! Putem sa il ajutam sa revina in familie si sa isi continue viata ca orice alt copil normal, asa cum dealtfel a fost intotdeauna.


Pe numele parintilor sai, la Reiffeisen Bank , este deschis un cont de donatii in lei, pe care vi-l punem la dispozitie:

  RO51 RZBR0000060012943640 cod SWIFT RZBRROBU - Petrache Marius  

0 comentarii4900 vizualizări06 septembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0