Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Duminica 20 Septembrie 2020 - 26444 vizitatori azi
Gala "Mos Nicolae pentru copiii cu dizabilitati", editia a XI-a.

Fundatia Inocenti Bistrita va invita sa participati la editia a XI-a a Galei "Mos Nicolae pentru copiii cu dizabilitati" care va avea loc in data de 7 decembrie 2017. In cadrul acestui eveniment caritabil, alaturi de prieteni dragi, sponsori si reprezentanti ai institutiilor publice, vom sarbatori drepturile copiilor cu dizabilitati, dar, in acelasi timp, vom incerca sa strangem si sumele necesare desfasurarii programelor de terapie adaptate celor 90 de copii cu dizabilitati din programele Inocenti din Bistrita.

 Prima parte a evenimentului se va desfasura la Sinagoga Bistrita, incepand cu ora 18:30, si cuprinde un moment artistic pus in scena de catre copiii din programele Inocenti Bistrita, alaturi de voluntarii nostri, apoi, alaturi de noi va fi Ada Milea care va sustine un concert caritabil. Dupa ora 19:30, Gala continua la Restaurantul Coroana de Aur din Bistrita, unde surprizele pregatite de catre echipa Fundatiei Inocenti se vor tine lant. Bineinteles, si in programul celei de-a XI-a editii se vor regasi tombola si licitatia, la ambele avand posibilitatea sa participe toti cei prezenti.

 Taxa de participare la Gala "Mos Nicolae pentru copiii cu dizabilitati" este de 250 lei de persoana si include: voie buna, mancaruri si bauturi alese. Confirmarea participarii se poate face pana in data de 1 decembrie 2017, la numarul de telefon 0764 512917 sau la adresa: office.bistrita@inocenti.ro.

 

Cei care nu pot participa la eveniment, dar doresc sa sustina cauza noastra, pot face donatii in urmatoarele conturi:

RO03BTRL00601205241883XX (LEI)

RO49BTRL00604205241883XX (EUR)

 

Succesul nostru se masoara in sansele la o viata mai buna oferite fiecarui copil!

Alex este doar un bebelus, dar viata l-a supus deja la numeroase incercari… S-a nascut cu malformatii si, de parca nu ar fi fost de ajuns pentru trupul lui plapand si chinuit, a fost diagnosticat si cu retard neuro-psiho-motor. In ciuda tuturor acestor piedici in calea unei dezvoltari normale, specialistii Inocenti fac tot ce le sta in putere pentru a-i oferi cel putin o viata mai blanda. Alex beneficiaza de kinetoterapie si stimulare senzoriala, doua ore pe saptamana, iar in curand va intra si intr-un program de terapie cognitiva. Fiecare ora de terapie costa 50 lei, iar familia lui, care locuieste destul de departe de Bistrita, se confrunta cu dificultati financiare majore, ceea ce ii ingreuneaza atat deplasarea la Bistrita, cat si sustinerea financiara a terapiei. 50 lei… atat de putin si, totusi, atat de mult, tinand cont de faptul ca in programele noastre sunt aproximativ 90 de astfel de copii, cu cerinte si nevoi speciale, toti avand nevoie de atentia noastra si programe de recuperare adaptate.

Pentru Alex si toti acesti copii cu dizabilitati neuro-psiho-motorii si autism, Fundatia Inocenti a ales sa faca diferenta! Centrul de Interventie Timpurie al Fundatiei Inocenti (Bistrita, strada Toamnei, nr.1 A) ofera acestor copii cu nevoi speciale, terapii recuperatorii si activitati educationale specializate, sporindu-le astfel sansele la integrare in societate si, implicit, la o viata mai buna.

Daca doriti, puteti sa sponsorizati una sau mai multe dintre sesiunile de terapie ale lui Alex si ale celorlalti aproape 90 de copii cu dizabilitati, deserviti de Fundatia Inocenti si sa ajutati in acelasi timp si impovaratele lor familii.

Haideti alaturi de noi si impreuna putem imbunatati si prelungi o viata!

0 comentarii10878 vizualizări20 noiembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0