Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Sf. Nicolae a ajuns la Halmasau cu ghetute calduroase.

Pr. paroh Zaharie Doru Constantin din protopopiatul  Beclean, impreuna cu Diana Moldovan presedinta Asociatiei Impact  au adus copiilor din parohia Halmasau ghetute noi. "In acest an, am adunat toate actiunile noastre din preajma Sarbatorilor, sub motto-ul "Gesturile mici fac oamenii mari"

Prima Campanie "Fapte bune in ghetute" in care ne-am propus sa-l ajutam pe Mos Nicolae s-aduca, in prag de iarna, ghetute pentru copiii din satul Halmasau, comuna Spermezeu, a fost o reusita !

In Ajun de Mos Nicolae, ghetutele au pornit de la noi spre copiii din satul Halmasau, ieri in zi de Sarbatoare, primii copii au coborat spre Biserica din sat, au facut repetitii de colinde si si-au primit ghetutele" relateaza presedinta  asociatiei Impact.

Deasemenea marturisirile  despre viata traita de copilasi in prag de sarbatori  sunt evidente : 

"Copiii fac drum lung pana la microbuzul care ii duce la scoala si le vor fi de mare folos. Pe de alta parte, atunci cand vin la Biserica ei isi aduc o pereche de incaltaminte curata pe care o iau inainte de a intra in Biserica." - imi spunea la inceputul campaniei Pr. Doru.

Bucuriile si zambetele copiilor au fost foarte mari, deoarece copiilor li s-a transmis increderea si speranta ca daca vor avea credinta, dorintele nu inceteaza sa devina realitate. Iar prin rugaciunile adresate sf Nicolae " mosul care aduce daruri " visurile devin realitate.

La final pr paroh le-a transmis copiilor faptul ca "sfantul Nicolae aduce daruri si se roaga pt noi,  daca si noi ne rugam sfantului sa aiba grije de noi si de parintii nostrii "! 

 

0 comentarii3500 vizualizări08 decembrie 2017




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0