Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
ACCIDENTE RUTIERE CARE NU POT SI NU TREBUIE UITATE.

Consecintele accidentelor rutiere grave se rasfrang, intotdeauna, asupra celor mai dragi!  Politistii vad zilnic urmarile grave pe care accidentele rutiere le au, insa sunt unele accidente care nu pot si nu trebuie sa fie uitate. Cu greu poti uita reactia la fata locului al unui parinte care si-a pierdut copilul, ori a copilului care-a ramas orfan.

 In iunie 2016, doua fetite au ramas orfane, dupa ce parintii lor si-au pierdut viata intr-un tragic accident, produs pe raza localitatii Susenii Bargaului. Masina condusa de barbatul de 33 de ani, tatal fetitelor, a lovit un parapet si un stalp de sustinere al retelei electrice, rasturnandu-se apoi in afara partii carosabile. In autoturism se afla si mama…ambii au murit pe loc.

 Cele doua fetite, pe atunci de 2 si 4 ani, au ramas in grija bunicilor care locuiesc in Prundu Bargaului. Indurerati de pierderea copiilor, cei doi isi cresc cu greu nepotelele din cauza problemelor financiare. An de an, pe langa ajutorul primit de la cei care le stiu greutatile, politistii s-au implicat si au dat o mana de ajutor ori de cate ori a fost nevoie.

 Vineri, 4 ianuarie a.c., reprezentanti ai Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, impreuna cu alti politisti care le stiau trista poveste au fost in vizita la fetite si le-au dus cadouri, de care s-au bucurat foarte tare. Bunicilor le-au daruit bonuri de cumparaturi, in valoare de 1200 de lei, ca sa se descurce mai usor cu cele necesare.

 

Le dorim multa sanatate si ii asiguram ca nu vom uita povestea lor!

0 comentarii1162 vizualizări07 ianuarie 2019




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0