Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Miercuri 08 Iulie 2020 - 8356 vizitatori azi
Campania umanitara "Daruieste din inima,TU FACI CRACIUNUL!!! "

N1TV Nasaud va invita in data de 11 decembrie, incepand cu orele 17.00, in Sala de Festivitati a Primariei Orasului Nasaud, la spectacolul umanitar "Daruieste din inima,TU FACI CRACIUNUL!!!!" Un gest marunt pentru unii, poate aduce o mare bucurie. Alaturati-va campaniei noastre, cu donatii in bani, imbracaminte sau alimente. Orice donatie conteaza!!!! Nu uita, chiar tu poti face Craciunul cuiva !!!!

Spectacolul care va incununa aceasta campanie, are ca invitati speciali: Ansamblul Focloric Dor Romanesc al Centrului Judetean de Cultura Bistrita-Nasaud, Grupul Pro Opera, Muzica Militara a Brigazii 81 Mecanizata Bistrita si Formatia Reea.

Biletele le gasiti la sediul N1TV NASAUD , str. Crisan, nr.5 sau la tel.0784734454. Pretul unui bilet este 10 lei. Toti banii de pe bilete, donatiile in alimente, imbracaminte sau bani vor fii donate in totalitate cazurilor sociale identificatate cu ajutorul primariei.
In cadrul concertului, donatiile vor fi incurajate, iar cei prezenti vor putea darui o speranta si un zambet oamenilor nevoiasi.

Proiectul umanitar " "Daruieste din inima,TU FACI CRACIUNUL!!!" a debutat pe 1 noiembrie 2011, atunci cand a fost lansat apelul pentru sponsorizari.


Daruieste si TU din inima!!!!! Chiar Tu poti face cuiva un Craciun Fericit!!!!

— cu Rian Farcasiu, Chiuzan Marius Vasile and Romel Adalbert.

0 comentarii3136 vizualizări10 noiembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0