Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Miercuri 08 Iulie 2020 - 9146 vizitatori azi
Cupa Generozitatii a ajuns la editia a 10-a. Incepe vineri, la 15.00, la Baza Alex!

De doua ori pe an, inaintea Pastelui si a Craciunului, la initiativa medicului Marius Nicolae Pop se organizeaza un turneu de fotbal in scopuri caritabile. Vineri, este programata editia a 10-a a Cupei Generozitatii, la Baza Alex, incepand cu ora 15.00. Ca de fiecare data, scopul acestei actiuni este acela de a aduna bani si carti pentru copiii nevoiasi din judet. Opt echipe se intrec pe terenul de minifotbal iar apoi doneaza fiecare cat il ajuta buzunarul si inima pentru a le face sarbatorile mai frumoase unor copii necajiti.

Politia, Profesorii, SRI si Presa se bat in grupa A iar Justitia, Primaria, Posta si Medicii lupta pentru unul dintre primele doua locuri ale grupei B.  In "cruce", se joaca apoi semifinalele, iar finala si festivitatea de premiere incununeaza acest eveniment.

Program

Ora 15.00 Politia - SRI, Justitia - Posta

Ora 15.30 Profesorii - Presa, Primaria - Medicii

Ora 16.00 Politia - Presa, Primaria - Posta

Ora 16.30 Profesorii - SRI, Medicii - Justitia

Ora 17.00 Presa - SRI, Primaria - Justitia

Ora 17.30 Profesorii - Politia, Posta - Medicii

Ora 18.00 semifinalele, ora 18.30 Finalele

 

Politia a castigat editia precedenta

In aprilie, inainte de Paste, s-a desfasurat editia a 9-a a Cupei Generozitatii. Dupa mai multe partide spectaculoase, castigatoarea competitiei a fost echipa Politiei, care a invins echipa Presei in finala, cu scorul de 6-2. Pe locul trei s-a clasat Primaria, echipa lui Traian Ionele castigand finala mica in fata medicilor lui Marius N. Pop.

La finalul competitiei, castigatorii au primit cate un trofeu simbolic din partea Clubului Lions. Suma adunata in urma turneului caritabil a fost de 1900 de lei si a ajuns la mai multi copii nevoiasi din Bistrita.

 

Banii merg si spre Bogdan Motogna

Organizatorii cupei din acest an au decis ca o parte din banii care se vor strange vineri sa fie donati lui Bogdan Motogna, un tanar atlet. Acesta are 17 ani si o stare materiala destul de precara.  A inceput atletismul in 2009 cand a fost admis la LPS. De atunci si pana acum a luat mai multe medalii la Campionatele Nationale de juniori, la 1500 si 3000 de metri. A participat la Campionatul Mondial de juniori II si a luat un argint la Campionatul Balcanic. Un sportiv de mare perspectiva, dar care are nevoie de sprijin din partea comunitatii pentru a se realiza pe deplin.

sursa -  http://www.sportulbistritean.ro/articol.php?id=112311104938&categorie=Fotbal

 

foto-bistritanews.ro

4 commentarii2751 vizualizări23 noiembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0