Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Marti 25 Februarie 2020 - 1304 vizitatori azi
Profesorii au castigat Cupa Generozitatii! S-au strans 35 de milioane pentru copiii nevoiasi! (30 de poze)

Solidaritate, miscare, o dupa amiaza de distractie. Asta a insemnat Cupa Generozitatii, ajunsa la editia a 10-a. Opt echipe de amatori s-au strans la Baza Alex si au jucat un turneu de minifotbal. In pauze, s-a baut mult ceai cald si s-au facut donatii. La final, a castigat echipa profesorilor si s-au strans 35 de milioane. Banii vor fi donati unor copii nevoiasi, pentru a le incalzi putin atmosfera de sarbatori.

Medicul Marius N. Pop, initiatorul acestei competitii, a aparat poarta medicilor, cu care ajuns, in premiera, pana in semifinale. Insa acolo au dat peste profesori si n-au avut nici o sansa. Cu Augustin Pop, Dinu Onita si Sergiu Gabor ca in tinerete, profesorii au trecut lejer de medici si au jucat finala cu SRI.

Cei de la SRI s-au calificat in ultimul act dupa jocuri bune in grupa si cu probleme in semifinala. Au facut egal cu echipa Primariei, dar au contestat vehement dreptul de joc al unora care n-aveau nici o legatura cu institutia lui Ovidiu Cretu. Au acceptat totusi penalty-urile de departajare si s-au calificat pe drept in finala.

Ultimul meci a aratat inca o data ca echipa profesorilor (de sport) a fost cea mai buna de la acest turneu. Cu toate astea, la 2-0, un gol marcat dintr-un hent neacordat de arbitrul Ioan Encean, putea relansa partida. S-a incheiat insa 2-1 iar cupa a revenit profesorilor.

6 milioane pentru atletul Bogdan Motogna

Organizatorii au decis ca 6 milioane din banii stransi in acest an sa fie donati lui Bogdan Motogna, un tanar atlet. Acesta are 17 ani si o stare materiala destul de precara.  A inceput atletismul in 2009 cand a fost admis la LPS. De atunci si pana acum a luat mai multe medalii la Campionatele Nationale de juniori, la 1500 si 3000 de metri. A participat la Campionatul Mondial de juniori II si a luat un argint la Campionatul Balcanic. Un sportiv de mare perspectiva, dar care are nevoie de sprijin din partea comunitatii pentru a se realiza pe deplin. A venit la Baza Alex impreuna cu antrenoarea lui, Edith Magyorosi, care l-a prezentat participantilor.

 

Rezultate

SRI - Politia 6-1

Profesorii - Presa 8-3

Presa - Politia 5-3

Profesorii - SRI 3-3

SRI - Presa 8-1

Profesorii - Politia 12-0

Primaria - Medicii 2-0

Primaria - Posta 5-0

Medicii - Posta 4-2

Semifinale

Medicii - Profesorii 1-4

SRI - Primaria 5-4, dupa 7 metri

Finala

Profesorii - SRI 2-1

0 comentarii2751 vizualizări28 noiembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0