Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Marti 26 Mai 2020 - 3492 vizitatori azi
Gala "Mos Nicolae pentru copii cu dizabilitati".

Fundatia "Inocenti" din Bistrita si Clubul Rotary "Bistrita Nosa" organizeaza cea de a 5-a editie a Galei de Mos Nicolae pentru copiii cu dizabilitati, care va avea loc in 8 Decembrie 2011 la Bistrita.

 Gala "Mos Nicolae pentru copii cu dizabilitati" este un eveniment cu scop caritabil, menit pe de o parte sa sensibilizeze comunitatea oamenilor de bine din judetul nostru cu privire la problematica copiilor cu dizabilitati iar pe de alta parte, reprezinta o modalitate de a obtine resurse pentru sustinerea programelor Fundatiei Inocenti dedicate acestei categorii speciale de copii.

De la an la an evenimentul nostru se bucura de o participare din ce in ce mai numeroasa si de prezenta unor personalitati de prestigiu. 

 Editia precedenta (2 Decembrie 2010) a prilejuit lansarea in premiera europeana a documentarului "Hand Held", produs si regizat de Don Hahn (de doua ori nominalizat la Oscar), film care prezinta epopeea emotionanta a lui Mike Carroll (presedintele Fundatiei Inocenti) in Romania post decembrie ’89, a vietii copiilor abandonati si a ceea ce Mike si oamenii care i s-au alaturat au reusit sa faca pentru acestia. Mesajul peliculei si recitalul violonistului Alexandru Tomescu au miscat profund sufletele celor 200 de participanti. TVR Cluj a fost partenerul media al evenimentului.

 Pentru acest an, prietenii care si-au anuntat participarea si care vor fi o prezenta activa a galei sunt academicianul istoric Ioan Aurel Pop si trio-ul "Trio Strad", condus de renumitul violonist roman Alexandru Tomescu, care concerteaza pe singura vioara Stradivarius din Romania, parte a patrimoniului national, acompaniat de Razvan Suma violoncel si Toma Popovici pian. Triostrad va sustine un recital in debutul evenimentului.

 Vom fi deosebit de onorati sa va avem ca oaspeti la acest eveniment, la care si-ai manifestat deja dorinta de a participa personalitati din Romania si din strainatate, Rotarieni sau nu, animati cu totii de dorinta de a servi aceasta cauza nobila.

 

Cu prietenie,
 
Marin Mic                                                Viorel Inta  - Presedinte                              
Director executiv                                       Clubul Rotary Bistrita Nosa
Fundatia "Inocenti"                                            
Director Comitetul Fundatiei Rotary

R.C. Bistrita Nosa                                                                            Bistrita, 2011

 2 commentarii3472 vizualizări06 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0