Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Duminica 05 Iulie 2020 - 9998 vizitatori azi
Daruieste din inima. Tu faci Craciunul.(40 de poze)

Postul de televiziune N1 TV Nasaud a organizat duminica 11 decembrie o gala a caritatii, destinata strangerii de fonduri in vederea ajutorarii copiilor institutionalizati dar si a familiilor sarace si a persoanelor bolnave de pe Valea Somesului si din zona orasului Nasaud.  Evenimentul a avut loc la sala mare de sedinte a primariei Nasaud in prezenta a  unui numeros public, a unor primari si viceprimari din zona, a unor oameni de afaceri, de cultura dar si ai reprezentantilor presei.

Pentru aceasta Gala au fost vandute cu cateva zile inainte peste 150 de bilete de intrare a 10 lei bucate, iar din banii stansi s-au facut aproape 100 de pachete cu alimente, dulciuri si fructe care au fost duse la familiile nevoiase dar si la Casa de copii unde se afla copii si tineri fara familii naturale.

Tot din acesti bani si din donatiile colaterale se va ajuta un copil pentru a face o operatie complicata, la o clinica de specialitate din Targu Mures.

La gala de caritate, pe linga actiunea de donare-prin vanzarea biletelor, cei prezenti au asistat la un spectacol de zile mari sustinut de Grupul Pro Opera din Bistrita alaturi de solistii si instrumentistii ansamblului profesionist Dor Romanesc al Centrului Judetean pentru Cultura BN.

Spectacolul a fost incheiat de formatia nasaudeana Reea, care a facut senzatie printre spectatorii tineri prezenti la Gala.

            In cadrul aceleiasi manifestari, directorul N1 TV Nasaud - Nelu Boldea a premiat colaboratorii si donatorii la aceasta gala, fiind date diplome pentru implicarea in Campania "Daruieste din inima. Tu faci Craciunul".

            Nelu Boldea ne-a spus ca in urmatoarele zile, colegii de la N1 TV vor mai darui peste 50 de pachete pentru copiii si familiile nevoiase,  pachete ce se doresc a fi un frumos cadou de Craciun - inaintea sarbatorii nasterii Domnului nostru Iisus Cristos.

 

 

 

Marius Chiuzan. 

0 comentarii2786 vizualizări12 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0