Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Vineri 29 Mai 2020 - 21880 vizitatori azi
A venit Mosul la tinerii cu handicap de la Centrul de Servicii Sociale din Beclean.

Luni, 12 decembrie, a venit Mosul la tinerii cu handicap de la Centrul de Servicii Sociale din Beclean, Centru condus de consilierul orasenesc Costin Ioan. Gratie personalului specializat din unitate care i-a indrumat, tinerii au recreeat scena Nasterii Mantuitorului, au recitat si au colindat intreaga asistenta prezenta la sarbatoarea lor.

Potrivit sefului de Centru, acesta a afirmat ca prin aceasta serbare a copiilor de sfarsit de an, se incheie un an bun, chiar unul foarte bun, in care Centrul s-a innoit, iar tinerii aflati aici nu au dus lipsa de nimic pe parcursul intregului an de zile. Pe aceasta cale, Costin Ioan a urat Sarbatori Fericite si a multumit in mod special Conducerii Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud si a Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului.

La eveniment au participat din partea Consiliului Judetean Bogdan Rusu-consilier al presedintelui, iar din partea DGASPC, directorul interimar in persoana doamnei Olimpia Ababi, directorul economic Turcu Gyongyver, alti reprezentanti ai Directiei, directori de institutii din Beclean si din zona Becleanului precum si intregul personal din Unitate.

0 comentarii2849 vizualizări13 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0