Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Marti 27 Iulie 2021 - 14587
47.075 lei donati la Gala "Mos Nicolae pentru copii cu dizabilitati".

A cincea editie a Galei "Mos Nicolae pentru copii cu dizabilitati" a avut loc in data de 8 Decembrie, ca de obicei la restaurantul Coroana de Aur, la aceasta editie participand un numar record de persoane, circa 190.  

Evenimentul nu ar fi fost posibil fara contributia unui numar foarte mare de prieteni care ne-au ajutat sa pregatim si sa organizam evenimentul, din care o sa-i amintesc pe cei mai importanti.

Multumim in mod deosebit sponsorilor: Transilvania Broker de Asigurare- sponsorul principal al evenimentului si S.C Agro Invest S.A si RCB 97 S.A care au fost sustinatori ai evenimentului. Au mai contribuit financiar Raiffeisen Bank si Rombat.

Multumim Clubului Rotary Bistrita Nosa pentru sprijinul oferit in organizare si pentru participarea membrilor intr-un numar foarte mare la eveniment.

Multumim grupului Triostrad, format din Alexandru Tomescu, Razvan Suma si Toma Popovici al caror concert de exceptie sustinut la Sinagoga a deschis gala. Pentru organizarea concertului am beneficiat de sprijiul  Societatii de Concerte Bistrita si d-lui Tarmure Gavril.

Seara a inclus si o tombola si o licitatie de produse. Printre cei care au donat obiecte sau au sustinut aceste momente se numara pictorii Miron Duca, Alexandru Rusu, Marcel Lupse, Marian Trutulescu, Mariana Moldovan, Lucian Bichigean, Mihai Mihalache, Marius Bodea, sculptorul Mircea Mocanu, fotografii: Mihai Filipoaia, Karina Ciurus, Mike Carroll. Alte obiecte donate au fost : album "Coroana Romana" semnat de Principesa Margareta si Principele Radu al Romaniei, macheta statie orbitala semnata de singurul cosmonaut roman Dumitru Prunariu, carti Acad. Ioan Aurel Pop, bijuterii de argint de la firma Fharaon, bijuterii hand made Wia Bijou, set pix si stilou, decoratiuni Craciun Stil Events, decor Craciun donat de Martha Mocanu, DVD concert Stefan Pop, minge de fotbal semnata de fost jucatori ai Gloriei Bistrita, trofeu Rally Ride, tricou semnat Bernadette Szoc, obiecte hand made realizate de Lari’s art, lumanari de la CSEI Lacrima, suport cu sticla de vin, carti Mike Carroll "Picturing the possible", jucarie de plus- donatie dl Lucian Ungur, set Craciun hand made- Fundatia Inocenti, abonamente la Fitness Club Simphony si Casa Ema, abonament la platforma on line www.xyxle.com si acces la catalog Xchange System.

 Din punct de vedere financiar, mentionam ca dupa achitarea cheltuielilor evenimentului, suma ramasa disponibila pentru a sustine cele doua programe pe care organizatia le ofera copiilor cu dizabilitati din judetul Bistrita Nasaud, este de 47.075 lei. Aceasta suma estimam ca va acoperii aproape o treime din costul total al celor doua programe destinate unui numar de 80  de copii cu dizabilitati, pe parcursul unui an.

 

Cu stima, Marin MIC

Director executiv

3 commentarii3962 vizualizări16 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0