Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Vineri 03 Aprilie 2020 - 14744 vizitatori azi
"Infoel" alaturi de Vrancea.

La initiativa presedintelui Consiliului Scolar al Elevilor si a responsabilului Strategiei Nationale de Actiune Comunitara, prof. Cristina Rusu, cu sprijinul directorului scolii, prof. Alina Putura, elevii si profesorii de la Colegiul Tehnic "Infoel" Bistrita, au aratat ca pot fi alaturi de semenii lor aflati in situatii dificile. Astfel, in cursul zilei de 13.02.2012, elevii scolii au renuntat la o parte a banilor de buzunar, donand fiecare o suma modesta, ce a variat intre 1 si 5 lei. De asemenea, unii profesori ai colegiului au contribuit cu sume cuprinse intre 5 si 20 lei, astfel incat la sfarsitul orelor de curs, suma adunata la nivelul scolii s-a ridicat la 700 lei. Au fost si elevi sau cadre didactice care au adus de acasa pachete cu alimente. Tot alimente neperisabile (conserve, ulei, zahar, paste fainoase, faina, dulciuri), au fost cumparate si din banii adunati, care adaugate la cele aduse de acasa, au totalizat 124 kg. Toate aceste produse alimentare au fost duse la Brigada 81 Mecanizata Bistrita, care se ocupa de colectarea si transportul acestora in zonele sinistrate. Cele  mai active clase la aceasta activitate au fost a XI-a B (care a asigurat colectarea banilor si cumpararea produselor alimentare) , clasa a XIII-a H (care au transportat produsele de la scoala la unitatea militara) si clasele aX-a A, aXII-a A, a X-a D, (care au contribuit cu cei mai multi bani)

Ca responsabil al Consiliului Scolar al Elevilor, felicit colegii din "Infoel" pentru spiritul de solidaritate de care au dat dovada, demonstrand inca o data ca se poate conta pe intelegerea si ajutorul lor. De asemenea, felicitam conducerea Brigazii 81 Mecanizate Bistrita, pentru initiativa, Armata aratand si de aceasta data ca nu degeaba se afla in topul institutiilor in care populatia are incredere.

 

 

                        Ioan Boca

         Presedinte al Consiliului Elevilor "Infoel"

0 comentarii4452 vizualizări13 februarie 2012
rss 2.0
rss 2.0