Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Duminica 29 Martie 2020 - 3254 vizitatori azi
Stalpii romanismului, biserica ortodoxa romana si armata romana sunt in slujba sinistratilor.

 Stalpii romanismului, biserica ortodoxa romana si armata romana sunt in slujba sinistratilor. Acesta este mesajul comun transmis de Protopopiatul Ortodox de Bistrita prin parintele protopop Alexandru Vidican si de Brigada 81 Mecanizata Bistrita prin preotul militar -Iuliu Somodean. Cele doua instituutii au organizat in ultimele zile mai multe actiuni de colectare a ajutoarelor in folosul sinistratilor din Vrancea si Buzau, iar in 13 februarie militarii bistriteni au trecut, alaturi de preoti, la incarcarea alimentelor si a donatiilor de la fiecare locas de cult ortodox si pregatirea lor pentru a fi transportate in cele 2 judete sinistate. La aceste actiuni au participat mii de credinciosi din municipiul Bistrita care au facut donatii pe linga bisericile lor dar si militarii care au donat la unitatiile de care  apartin.

Toate donatiile ce constau in alimente, haine, incaltaminte si alte obiecte de stricta necesitate vor fi distribuite in zilele urmatoare de militarii bistriteni direct sinistratilor  din Vrancea si Buzau.

 

 

Marius Chiuzan.

2 commentarii3479 vizualizări14 februarie 2012
rss 2.0
rss 2.0