Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Vineri 03 Aprilie 2020 - 14256 vizitatori azi
Rotary Nosa a renovat o strana din Biserica Evanghelica Bistrita.(40 de poze)

Muzeul Judetean Bistrita a gazduit la sfarsit de saptamana ceremonia de predare de catre clubul Rotary Nosa a unei strane vechi de cateva sute de ani catre reprezentantii Bisericii Evanghelice. Obiectul de cult, aflat intr-o avansata stare de degradare a fost renovat si reconditionat de catre o serie de specialisti dintre care o parte membrii ai Rotary. Reconditionarea a facut parte dintr-un program finantat de catre rotaryeni din fonduri proprii sau atrase de catre acestia.

La eveniment a participat episcopul evanghelic de la Sibiu, preotul bisericii evanghelice din Bistrita, primarul municipiului Bistrita alaturi de istorici si oameni de cultura implicati in acest proiect amplu, membri Rotary Nosa si Rotary International dar si membri de la Lions Club. Din partea Rotary Nosa au subliniat importanta momentului-Florin Iliescu si presedintele in exercitiu Viorel Inta.

Strana reconditionata va putea fi vazuta in urmatoarele zile la Muzeul Judetean unde bistritenii vor putea sa faca comparatia intre modul in care arata aceasta inainte si dupa reconditionare.

 

 

Marius Chiuzan.

4 commentarii4529 vizualizări01 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0