Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Vineri 03 Aprilie 2020 - 14108 vizitatori azi
Vineri, Cupa Generozitatii, editia de Pasti! Vino si tu sa ajuti copii nevoiasi.

Stomatologul Marius Pop pregateste editia a 11-a a competitiei care a devenit deja traditionala inaintea sarbatorilor de Pasti si de Craciun. Opt echipe de amatori vor juca fotbal si vor aduna bani pentru cativa copii nevoiasi din judet, in cadrul editiei de Pasti a Cupei Generozitatii. Profesori, medici, jurnalisti, politisti, magistrati, angajati ai postei si primariei se vor strange vineri la Baza Alex, asa cum o fac de ani buni incoace, inaintea celor mai importante sarbatori din an. Vor  juca fotbal, vor bea un ceai sau o bere si fiecare va pune cat va crede de cuviinta intr-o urna special amenajata.

Se vor strange carti si jucarii, care apoi vor fi donate unor copii care au nevoie de ele. Sufletul acestei actiuni este si de aceasta data medicul Marius Pop. "Ne adunam din nou un grup de oameni altruisti pentru a strange fonduri, carti, jucarii si haine pentru pentru copiii care sunt in suferinta si care cu ocazia sarbatorilor se vor bucura cu siguranta. De asemenea vom face donatii unor familii nevoiase, asa cum am facut in fiecare an. Nicolae Iorga spunea: Caritate nu e banul, ci aurul din suflet cu care il infasori. Ne-am obisnuit din 6 in 6 luni sa ne intalnim pentru aceasta actiune si sper ca ea sa continue mult timp de acum inainte", spune Marius Pop inaintea acestei editii a cupei.

 

De Craciun s-au strans 35 de milioane

La precedenta editie s-au strans 35 de milioane vechi, bani care au mers catre cateva cazuri cutremuratoare. De asemenea, organizatorii au decis sa dea 6 milioane vechi atletului Bogdan Motogna, medaliat in multe competitii atletice. Si in acest an, se va proceda la fel. Cea mai mare parte din bani vor fi donati unor copii cu probleme, iar o parte unui talent din sport. A fost aleasa Tania Plaian, o jucatoare de tenis de masa de mare perspectiva. "Plaian Tania are 13 ani. Vrem sa o incurajam si sa o stimulam pentru ca acesti copii sunt viitorul performantelor sportive din tara noastra", spune Marius Pop.

 

Grupa 1

Vineri, ora 15.00 Primaria - Profesorii

Ora 15.30 Politia - Posta

Ora 16.00 Primaria - Politia

 

Grupa 2

Ora 15.00 Magistratii- Medicii

Pompierii - Presa1

Medicii - Presa 2

 

http://www.sportulbistritean.ro/articol.php?id=040312005245&categorie=Fotbal

 

P.S. - premierea va fi facuta de Clubul Lions Bistrita.

 

 

Foto-Marius Chiuzan.

2 commentarii3927 vizualizări03 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0