Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Vineri 03 Aprilie 2020 - 14488 vizitatori azi
Echipa de fotbal de la I.S.U Bistrita este castigatoarea editie de Pasti a Cupei Generozitatii.(105 poze)

Doctorul stomatolog Marius Nicolae Pop, clubul Lions Bistrita reprezentat de dr.Tiberiu Podani, ziarele Sportul Bistritean, Bistritanews.ro si Rasunetul, au organizat la baza Alex din municipiu, o noua editie a Cupei Generozitatii la mini-fotbal. La aceasta au participat fotabalisti amatori din cadrul echipelor: I.S.U, Primaria, Presa, Posta, Justitia si Medicii. In urma meciurilor de mini-fotbal cu scop caritabil au fost donate 25 de milioane de lei vechi, carti si jucarii,  de catre fotbalisti si cei care au participat la aceasta actiune. O parte din bani au fost donati deja domnisoarei Plaian Tania, care impreuna cu antrenorul sau, au primit 6 milioane din partea donatorilor la Cupa Generozitatii. Plaian Tania este o talentata jucatoare de tenis de masa, descoperita de regretatul antrenor emerit-Gheorghe Bozga, si care in ultima perioada a obtinut numeroase premii si distinctii la campionate judetene si nationale de tenis de masa. Tot in 06 aprilie au mai fost donate 4 milioane de lei vechi prin intermediul colegului nostru Max Marec de la Rasunetul, familiei Varga din Chirales, familie formata dintr-o mama singura cu 7 copii minori dupa ce capul familiei, soldat angajat a murit ca si un erou la reintoarcerea dintr-o misiune din Irak. Restul banilor, adica 15 milioane de lei vechi, vor fi donati zilele urmatoare copiilor cu handicap grav sau sever din municipiu prin intermediul ziarului Bistritanews.ro, Sportul Bistritean si Rasunetul si evident, cu ajutorul doctorului stomatolog Marius Nicolae Pop si a clubului Lions.

 Revenind la meciurile de mini-fotbal, castigatorii au fost jucatorii din echipa I.S.U- BN, care i-au intrecut in finala pe cei de la primarie cu scorul de 4 la 0 iar finala mica i-a avut ca si protagonisti pe cei de la echipa Justitiei, care au castigat in fata echipei Medici cu 7 la 2.

Vom revenii in zilele urmatoare prin ziarul nostru- Bistritanews.ro cu poze si momente surprinse in cadrul actiunilor de donare a banilor colectati la Cupa Generozitatii de Paste 2012.

 

 

Marius Chiuzan.

1 comentariu4571 vizualizări07 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0