Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Duminica 29 Martie 2020 - 4236 vizitatori azi
AJUTA-TI APROAPELE!

Iata un indemn pe care il auzim destul de des. Cati dintre noi il si urmam este mai dificil de aflat. Iar acest lucru ramane, din pacate, un deziderat.
De la aceasta "regula" au dorit sa faca exceptie elevii claselor a VI-a si a VII-a B de la Scoala Generala "AVRAM IANCU"- Bistrita. Sub indrumarea profesorilor diriginti Adriana Pop si Edith Tamas, in saptamana "Scoala altfel", elevii celor doua clase au colectat imbracaminte, carti si rechizite scolare, precum si o cantitate importanta de alimente. Toate acestea au fost incarcate in doua automobile, joi 5 aprilie a.c. si apoi transportate la domiciliul familiei din casa cu nr. 325 din Sangeorzul Nou comuna Lechinta.
S-a dat astfel sens, prin fapte incontestabile, tocmai indemnului din titlul nostru. Este, fara echivoc, un demers altruist, o lectie de viata pe care elevii au inteles-o in toate valentele sale. Rasplata faptei lor a fost oferita de bucuria de pe fetele destinatarilor, cei doi parinti nevoiasi impreuna cu cei cinci copii ai lor. Scolarii de la "Avram Iancu" traiesc pentru a doua oara astfel de emotii, acum in preajma sarbatorilor Pascale, avand in vedere faptul ca si in ajunul Craciunului trecut, s-au aflat in preajma aceleasi familii, ajutandu-si aproapele.

 

V. Tamas

3 commentarii3780 vizualizări09 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0