Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Duminica 29 Martie 2020 - 3270 vizitatori azi
Inca doi copii au beneficiat de donatiile de la Cupa Generozitatii.

In Joia Mare alaturi de Max Marec am reusit sa ne sustragem pentru doua ore de la obligatiile jurnalistice si sa mergem in vizita la doua familii din Bistrita care au copii cu dizabilitati foarte grave.

Primul popas l-am facut la familia lui Sebi Alin G. de 4 ani care sufera de retard psiho-motor, orbire si alte 5 afectiuni grave, care il tintuiesc la pat. Mama acestuia Floarea G. il ingrijeste in permanenta, fiind si asistent personal, dar cu o indemnizatie-salariu mic, total insuficient si pentru medicamente si mai ales pentru sedintele scumpe de kineto-terapie. In aceste conditii am donat din partea participantilor la Cupa Generozitatii suma de 3 milioane de lei vechi.

            A doua vizita cu caracter umanitar din Joia Mare am facut-o la familia doamnei Livia B. care o are pe Raluca, o fata simpatica de doar 6 ani ce sufera de retard multiplu, infectii cronice si alte 6 tipuri de afectiuni grave. Fetita este tintuita intr-un carucior dar de acolo reuseste totusi sa cunoasca lumea si sa comunice cu familia, deoarce atunci cand sunt conditi doar de ea stiute, poate vorbi cu cei dragi. Si aici am vazut o situatie grea si un copil ce are cu siguranta nevoie si de ajutorul semenilor. In aceste conditii si pentru micuta Raluca B. am dat 3 milioane de lei vechi din partea donatorilor de la Cupa Generozitatii.

 

 

Despre Cupa Generozitaii aflati mai multe de la acest link:

 

http://www.bistritanews.ro/index.php?mod=article&cat=3&article=5301

 

 

 

Marius Chiuzan.

2 commentarii3276 vizualizări13 aprilie 2012




rss 2.0
rss 2.0