Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Luni 06 Aprilie 2020 - 2270 vizitatori azi
Au fost facute ultimele donatii din banii stransi la Cupa Generozitatii de Paste.

In Sambata Mare de Paste am fost alaturi de colegul nostru jurnalistul Max Marec la inca 2 familii care au copii cu handicap foarte grav pentru a le face donatii in bani din partea participantilor la Cupa Generozitatii organizate de doctorul stomatolog Marius N. Pop in colaborare cu Clubul Lions si ziarele Sportul Bistritean, Bistritanews si Rasunetul. Astfel, sambata cand lumea se pregatea de Marea Sarbatoare a invierii Domnului Nostru Isus Cristos noi am ajuns la familia Alexandrei Denisa C. de 13 ani care sufera de o acondroplazie si multe alte afectiuni cardiace. Cu toate acestea, Alexandra incearca sa duca o viata normala in compania familiei, a prietenilor de varsta ei dar mai ales a unui catelus pe care l-a salvat familia ei de la o viata grea pe strazi. Pentru demnitatea cu care isi duce mai departe suferinta data de multiplele boli pe care le are dar si dragostea pentru semeni si animale, Alexandra a primit din partea noastra suma de 3 milioane de lei vechi.

Ultimul beneficiar al donatiilor facute in cadrul Cupei Generozitatii a fost o mica fetita de 5 ani - Teodora A. care sufera de parapareza spastica si alte afectiuni care o impiedica sa se deplaseze normal desi este un copil vioi si dornic sa cunoasca lumea, viata si copiii de varsta ei. Pentru Teodora am facut aceeasi donatie in valoare de 3 milioane de lei vechi cu speranta ca aceasta mica suma ii va mai diminua din suferinta fizica pe care o are.

 

Tot in aceste zile, doctorul Marius N. Pop si cativa colegi participanti la Cupa Generozitatii au fost la o familie cu multi copii din Sangeorzul Nou careia i-au donat din banii stransi o masina noua de spalat-semiautomata iar unei familii din Arcalia formata dintr-o mama si sapte copii minori i-a fost donata suma de 4 milioane de lei. Cu poze despre aceste ultime 2 actiuni vom revenii in materialele viitoare.

 

 

 

Marius Chiuzan.

0 comentarii3304 vizualizări16 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0