Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Luni 06 Aprilie 2020 - 1852 vizitatori azi
24 de milioane de lei s-au donat la "Cupa Generozitatii" la fotbal.

In  26 noiembrie, la Baza Alex din Bistrita s-a reunit sub organizarea medicului stomatolog  Marius Pop si a Clubului Lions Bistrita un numar de 8 echipe, la fel ca si in anii precedenti, impartite in 2 grupe.

In prima grupa au evolua echipele: Magistratii, Posta, Primaria si Medicii Stomatologi iar in grupa a doua  au jucat: Profesorii, Presa 1(Linca si prietenii), Presa 2 (Chiuzan si prietenii) si Politia.

 Pe locul 1 s-a clasat echipa Profesorilor iar pe locul doi echipa Politiei.  Pe locurile 3-4 s-au situat echipele de la Magistrati si Primarie.

Dupa finalizarea meciurilor toti participantii au facut donatii in bani si obiecte, in special carti. Astfel s-a strans suma de 24 de milioane de lei vechi care va fi donata la 8 copii cu handicap grav sau sever din BN.

Premiile si cupele pentru jucatori au fost oferite de presedintele in exercitiu al Clubului Lions Bistrita - Ioan Peteleu si doctorul stomatolog Marius Pop, membru marcant al aceluias club.

0 comentarii3276 vizualizări27 noiembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0