Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Luni 06 Aprilie 2020 - 3036 vizitatori azi
"Ajuta-ti aproapele" din 01 septembrie la TV Bistrita.

Nu pot uita copilul descult in plina iarna care mi-a cerut o bucata de corn, pe care dupa ce la primit l-a infulecat fara sa-l mestece, semn ca era lihnit de foame.

Nu pot uita mama care si-a pus painea primita in sort si a fugit repede ca sa o imparta cu copiii ei, singuri, care o asteptau infrigurati in fata blocului unde ea a intrat sa le faca rost de mancare.

 Nu pot uita batrana cu ochii in lacrimi care statea impietrita pe dalele unui pasaj stavechi al Bistritei si cerea cu mana inghetata un banut sau ceva de mancare.

  Nu ii pot uita pe parintii care se uscau pe picioare de necazul copilului paralizat intr-un carucior.

  Nu ii pot uita pe cei care mi-au dat un mar, cand eram copil, pe cei care si-au impartit cu mine  painea unsa cu magiun sau pe cei care si-au dat ultimul ban din casa ca sa ma ajute cand eram la necaz.

 Pentru toate acestea, pe care poate le-ati trait si voi si pentru copiii cu handicap grav, pentru mamele parasite de catre un sot nesabuit, ramase acasa cu multi copii, pentru toate bunicile si bunicii parasiti ce astepata ajutorul nostru va invit sa fim impreuna la emisiunea   "Ajuta-ti aproapele"   la TV Bistrita, in fiecarea zi de miercuri de la orele 19.00 la 21.00.

0 comentarii4557 vizualizări01 septembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0