Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Luni 06 Aprilie 2020 - 2850 vizitatori azi
Gala Mos Nicolae "Inocenti" - un succes in slujba copiilor.

Aflata la editia a -4-a, gala a avut loc la hotelul Coroana de Aur din Bistrita si i-a avut ca invitati de onoare pe renumitul regizor american Don  Hahn, presedintele fundatiei Inocenti Romania - Michael Carroll si maestru Alexandru Tomescu.

Cei aproape 250 de invitati ai galei, politicienti, oameni din administatie, oameni de afaceri, membri ai cluburilor Rotary si Lions, au avut parte pe langa meniul bogat si rafinat al restaurantului, de doua momente de mare amploare si incarcatura emotionala. Primul a fost recitalul extraordinar oferit tuturor celor prezenti de marele muzician  Alexandru Tomescu, cel care detine in folosinta singura vioara Stradivarius din Romania, vioara asigurata cu o suma de aproape 2 milioane de euro. Maestrul Tomescu a sustinut un recital de exceptie unde pe parcursul a jumatate de ora a fost rechemat de public de mai multe ori si a cules aplauzele frenetice a spectatorilor.

 Al doilea moment extrem de important al serii a fost premiera europeana  a documentarului "Hand Held" , film produs si regizat de Don Hahn. Acesta este cunoscut publicului din intreaga lume deorece a realizat celebrele filme de desene animate: Frumoasa si bestia, Regele leu, Cocosatul de la Notre Dame, Atlantida-imperiul disparut si Fetita cu chibrituri.

Filmul lui Don Hahn infatiseaza in maniera proprie experienta din Romania si impresiile presedintelui fundatei Inocenti- fotograful profesionist  Michael Carroll.

Seara caritabila din cadrul Galei Inocenti 2010 a mai cuprins o tombola cu obiecte de mare valoare, unde cu doar 15 lei s-a castigat un colier cu diamante in valoare de 22 de milioane de lei vechi.

 Un alt punct forte a Galei Mos Nicolae a fost licitatia, unde au fost prezentate bijuterii, tablouri, articole sportive si alte obiecte de mare valoare.

Organizatorii actiunii au fost Fundatia Inocenti prin directorul executiv Marin Mic si Clubul Rotary Bistrita Nosa, condus de presedintele in exercitiu Cristian Sirlincan.

Maestru de ceremonii si prezentator a fost Marius V. Chiuzan alaturi de Daniela Bulcu. Sumele de bani colectate de la tombola, licitatii si plata invitatiilor, precum si de la sponsori, vor fi folosite in beneficiul celor peste 300 de copii aflati in diferite programe de ingrijire finantate de Fundatia Inocenti.

0 comentarii5397 vizualizări04 decembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0