Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Mediere Miercuri 08 Iulie 2020 - 5466 vizitatori azi
4 mai - ZIUA MEDIERII.

"Medierea prinde radacini" marcheaza maturizarea profesionala a mediatorilor care se pun in slujba cetateanului contribuind in mod rapid, eficient si elegant la rezolvarea litigiilor cetatenilor, societatilor comerciale, administratie etc. In saptamana medierii, 4 - 10 mai 2015, Consiliul de Mediere initiaza plantarea, cu ajutorul mediatorilor, a 42 de copaci in 42 de orase resedinta de judet ale Romaniei.

COPACUL MEDIERII - presupune dragoste pentru profesie si semeni, implicare, comunicare, unitate, toleranta, solidaritate, respect, pluralism, pace, democratie, libertate.

 Asociatia Mediatorilor Profesionisti Bistrita-Nasaud doreste sa atraga atentia si asupra faptului ca o persoana consuma in medie, in fiecare an, o anumita cantitate de hartie si de lemn, pentru fabricarea carora sunt taiati si folositi 2 copaci adulti. Pentru a restabili echilibrul natural, fiecare persoana ar trebui sa planteze anual cate 2-3 arbori.

In 4 mai 2015, profesia de mediator implineste in Romania 9 ani de existenta.Medierea este raspunsul prin care tarile civilizate au creat un instrument vital dezvoltarii unei societati sanatoase, in care respectul, colaborarea si cooperarea sunt valori de necontestat. Consiliul de Mediere prin Asociatia Mediatorilor Profesionisti Bistrita-Nasaud crede ca aceste valori sunt importante pentru societatea romaneasca si ca impreuna cu mediatorii, partile vor contribui la construirea unei culturi nelitigioase, in beneficiul lor si al statului.

"Deoarece anul 2015 reprezinta edificarea constructiei pornite in anul 2006 prin adaptarea unei arhitecturi moderne a profesiei de mediator, structural aceasta capatand nobletea maturitatii profesionale", si in judetul Bistrita-Nasaud Asociatia Mediatorilor Profesionisti Bistrita-Nasaud va planta in data de 6 mai 2015 , orele 17,00 in incinta din curtea Casei de Cultura a Sindicatelor Bistrita- Nasaud COPACUL MEDIERII  ca semn al dragostei pentru profesie si semeni, implicare, comunicare, unitate, toleranta, solidaritate, respect, pluralism, pace, democratie, libertate - a declarat Bianca Pintea-presedintele Asociatia Mediatorilor Profesionisti Bistrita-Nasaud.

16 commentarii19649 vizualizări04 mai 2015
rss 2.0
rss 2.0