Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Mediere Luni 28 Noiembrie 2022 - 14587
Comunicat alegeri mediatori.

Astazi, 14 mai 2015, mediatorii din judetul Bistrita-Nasaud, si-au exprimat optiunile privind alegerea conducerii Corpului Profesional al Mediatorilor din judetul Bistrita Nasaud. In urma validarii voturilor valabil exprimate, destinele acestei profesii vor fi conduse de echipa compusa din:

Doamna Pintea Bianca - Presedinte,  respectiv vicepresedintii Citu Razvan si Borzan Dorin.

Alegerile au fost coordonate si supravegheate de doamna Fanuta Lisman, mediator autorizat, membru supleant al Consiliului de Mediere, reprezentanta acestui for in teritoriu.

 Imediat dupa inchiderea urnelor si incheierea formalitatilor, doamna Pintea Bianca, in calitate de Presedinte al Corpului Profesional al mediatorilor din judetul Bistrita Nasaud, a declarat:

"Multumesc colegilor pentru increderea acordata. Ca reprezentant al tuturor mediatorilor din Bistrita Nasaud, ii asigur ca voi face tot ce va depinde de mine ca interesele acestora sa fie promovate si protejate. Mai mult, prin functia pe care am avut onoarea de a o ocupa, incepand de astazi, voi garanta o buna si reala functionalitate cu toate institutiile statului, acele institutii care intereseaza direct mediatorii, respectiv de relationare cu acestea astfel incat, activitatea din birourile lor, sa fie cat mai intensa. Ma refer aici la : Tribunalul Bistrita Nasaud, precum si la toate instantele teritoriale, parchetelele de pe langa instantele de judecata, Penitenciarul Bistrita, IPJ Bistrita Nasaud, Inspectoratul Scolar al judetului, Inspectoratul Teritorial de munca si oricare din instituitiile pe care noi, mediatorii, le vom identifica ca potentiali parteneri. 

Vreau sa revigoram unele proiecte incepute si nefinalizate, din aceasta perspectiva droindu-mi o implicare masiva a mediatorilor din intregul judet.

De altfel, sunt ferm convinsa ca numai impreuna vom reusi sa transmitem un mesaj articulat catre societatea civila care sa perceapa medierea ca o institutie demna de incredere si care sa fie accesata ca modalitate de rezolvare a conflictelor."

 

 

1 comentariu1456 vizualizări14 mai 2015
rss 2.0
rss 2.0