Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Mediere Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
S.O.S. APEL CATRE TAGMA MEDIATORILOR !

Colegi mediatori din toata tara. Fac un apel de solidaritate prin care va indemn sa fim alaturi de colega noastra Bianca Pintea , care de cateva zile, trece prin momente vecine cu disperarea, din cauza faptului ca boala sotului ei, cumplita leucemie, a recidivat brusc.
Viata domnului Claudiu Pintea, tata si sot desavarsit, depinde in mod categoric de vointa divina, insa Dumnezeu, lucreaza si prin oameni, iar noi trebuie sa ne aratam disponibilitatea pentru a implini vointa Lui.
Concret: pentru a urma tratamentul medicamentos, domnul Pintea Claudiu are nevoie urgenta de bani, stiut fiind ca medicamentele in cazul leucemiei sunt foarte scumpe iar statul roman este incapabil sa le asigure prin sistemul public de asigurare.
Consider ca noi, mediatorii, avem si acum posibilitatea de a ne arata solidaritatea prin contribuitia noastra baneasca la salvarea vietii unui om deosebit si deasemenea, putem reda linistea unei sotii si a unui ingeras care risca sa ramana fara tata, la o varsta atat de frageda.
Pe peretele de facebook al colegei noastre, mediator Bianca Pintea, au fost lansate mai multe apeluri. Propun sa le citim si sa actionam dupa posibilitatile noastre.
Deasemenea, va indemn sa luati legatura cu colega noastra, prin intermediul facebook-ului sau a telefonului: 0751 502 506.
P.S. avand in vedere ca doamna Pintea Bianca vegheaza zi si noapte langa sotul ei, la Spitalul Fundeni, in cazul in care nu raspunde, puteti lasa un sms si cu siguranta va va contacta dansa.
Multumesc anticipat.

Aurelian Catalin Negreanu

0 comentarii13237 vizualizări01 septembrie 2015




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0