Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Mediere Luni 28 Noiembrie 2022 - 14587
Invitatie Deschisa la Mediere.

Conflictul la varful Primariei Bistrita a intrat intr-o alta etapa. In ultima sedinta din 2015 a Consiliului Local Bistrita, au razbatut disensiunile ascunse dintre d-nul Primar Cretu si d-na Secretar al Municipiului Gaftone. Ma pastrez in afara folclorului urban care are o sumedenie de explicatii pentru neintelegerile dintre cei doi.

Ca mediator insa, inteleg ca este vorba despre un conflict de munca. Asa il etichetez pentru ca el este vizibil in cadrul administratiei Primariei, intre doi functionari publici.(n.r. - PERSOANE PUBLICE) Motivele (cauzele) sunt cu siguranta altele decat cele pe care le-am auzit la sedinta: nealocarea unei masini de serviciu pentru activitatea Secretarului Municipiului.

Tot ca mediator stiu ca, relatiile profesionale dintre cei doi se vor deteriora si mai mult, iar conflictul va creste.

Cred ca sunteti de acord ca neintelegerile la locul de munca afecteaza performantele celor implicati, dar si ale colegilor. Iar in cazul acesta, vorbim de functionari publici platiti de cetatenii Bistritei sa le rezolve problemele si nu sa se certe intre ei.

De aceea, ii invit public pe Primarul si pe Secretarul Municipiului sa apeleze la Mediere!

Va rog, alegeti de comun acord un mediator sau doi, si pana la primele sedinte ale Consiliului Local din 2016, sunt convins ca veti putea lucra din nou impreuna pentru bistriteni.


Mediator Citu Razvan

2 commentarii1449 vizualizări31 decembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0