Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Mediere Luni 18 Ianuarie 2021 - 2624 vizitatori azi
A fost Toamna Bistriteana.

 Organizata haotic atat in Bistrita cat si in Oborul de la Viisoara, Toamna Bistriteana a data inca o data prilejul autoritatilor locale de a-si  arata nepriceperea in a face un lucru bun. Aceasta manifestare deja tradionala, organizata la inceput de fostul primar Vasile Moldovan si fostul prefect Viorel Pupeza in Viisoara, a ajuns in acest an sa fie ceva derizoriu, la comanda politica si administrativa comerciantii fiind "fortati" sa isi expuna marfa.

 Realitatea e ca au fost cateva standuri  frumoase, si produse de calitate  la Viiosara, chiar daca unele la preturi destul de mari, parca mai mari decat in zilele obisnuite la pietele din oras. In rest, tiribombe, fum, mici, bere si lume … putina fata de alti ani. Si evident multi nemultumiti. Un cetatean roman mai cu dare de mana imi spune ca a fost zilele trecute la Toamna… Vieneza. Unde ?

Tocmai in centrul Vienei, adica capitala Austriei, pe strase,  …pe centru. A fost cu care(carute) cu bere, cu care incarcate cu fructe si legume, cu frigarui si toate cele necesare la o manifestare populara. Evident si cu toalete publice ecologice si apa potabila, cu terase si bancute… toate in centrul Vienei. Deci se poate. Da, la ei se poate. La noi nu. De ce ? Intrebati la primarul O.T.Cretu, care ne tot muta in Viisoara sau alte zone departe de centrul orasului nostru european, unde ar putea organiza manifestari la care sa participe toti locuitorii, daca el si cei din conducerea orasului ar fi mai gospodari, mai dedicati bistritenilor si daca si-ar da interesul sa amenajeze centrul istoric pentru asemenea manifestari.

0 comentarii3745 vizualizări28 septembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0