Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Mediere Sambata 30 Mai 2020 - 7422 vizitatori azi
Ziua vanatorilor de munte sarbatorita la Cercul Militar Bistrita.

Ca in fiecarea an, in 03 noiembrie s-a sarbatorit o arma de elita a militarilor romani-vanatorii de munte. Dupa ceremonialul din curtea Brigazii 81 Mecanizate, seara a fost rezervata manifestarilor cultural artistice. Acestea s-au desfasurat la Cercul Militar Bistrita. Actiunile au fost coordonate de colonelul Florentin Archidean si reputata solista de muzica populara - Cornelia Ardelean Archiudean.

In prima parte s-a putut viziona o expozitie filatelica dedicata zilei vanatorilor de munte - expozitie coordonata de colonelul in rezerva - Mihai Lucian Valea, dupa care a urmat un moment festiv si inmanari de diplome aniversare si un program artistic pe scena mare  a Cercului Militar.

 

4 commentarii3717 vizualizări04 noiembrie 2010
[ Închide secţiunea de comentarii ]

FAA
12 Noiembrie 2011 - 12:16

S-au tras pe coarda ! fain ! Pe coarda de alpinism bine inteles ! mai sunt destui dar batranetele,comoditatea,o anume neintelegere a fenomenului acestuia....stau acasa veteranii...Doamne da-le sanatate!

vladimir
12 Noiembrie 2010 - 10:08

dupa unii carcotasi, la aniversarea vanatorilor de munte au fost prezenti putini din cei care s-au tras candva pe coarda.Se raresc randurile, ce sa-i faci?

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0