Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Diverse Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
"VANATOARE LA CEAUN" .

Din acest moment, informatia devine stire : cea de-a VII-a editie a festivalului vanatoresc "VANATOARE LA CEAUN" de la Baile Figa (Beclean - jud. Bistrita-Nasaud) va avea loc in data de 02 Iulie 2016. Rasele de caini de vanatoare ce vor fi prezentate in festival la actuala editie vor fi Copoiul Slovac si Bracul German cu Par Scurt.

Evident, concursurile deja consacrate in cadrul festrvalului (cel de gatit carne de vanat la ceaun, JAGER AUTO sau MUGET DE CERB) vor fi prezente in programul festivalului. Dar nu vor lipsi si altele.

Am tinut cont de propunerea lui Emil Iustian Sandor si in programul festivalului si-a facut loc concursuil "Batranit-am, s-a ros clopu!" dedicat palariilor vanatorilor.Asa ca pregatiti-va clopu!...

Pentru inscrieri (inclusiv a cainilor din cele doua rase spre prezentare) ori pentru informatii suplimentare va stau la dispozitie numerele de telefon: 0745255093 si 0785079059 (Sorin Girjan, Presedintele Festivalului Vanatoresc).

0 comentarii12383 vizualizări13 aprilie 2016




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0