Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Diverse Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
"Gradina raiului" la Casa de Pensii Bistrita.

Cu siguranta ca oamenii in varsta din Bistrita si din BN stiu ca pe Bulevardul Republicii la sediul Casei de Pensii BN se afla una dintre cele mai frumoase gradini de trandafiri si parcuri din oras si din judet. Acesti oamnei stiu deoarece prin natura situatie lor de pensionari trebuie sa treaca din cand in cand pe la aceasta institutie, dar tinerii si restul maturilor nu au de unde sa stie ca celebrele parcuri vieneze, berlineze sau pariziene au cuncurenta, la o scara mai redusa, la CJDP BN.

O mana de oameni cu dragoste si pasiune condusi de administratorul institutiei trudesc voluntar de cativa ani pentru amenajarea acestui frumos parc cu trandafiri pentru incantarea si delectarea sufletului a mii de bistriteni. In acest parculet se gasesc zeci de soiuri si varietati de trandafiri, ce sunt ingrijiti si tratati dupa toate regulile horticulturii, iar rezultatele se vad. Daca sunteti oameni cu suflet mare, rugati-l pe paznic sa va lase sa intrati in curtea Casei de Pensii si in afara programului pentru a putea admira acesti frumosi trandafiri, dar mare atentie, orice intensie de vandalizare va fi aspru sanctionata  si documentata de catre angajatii institutiei care se considera, pe drept cuvant, pazitorii comorii.

 

Marius Chiuzan.

0 comentarii2884 vizualizări05 iunie 2011




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0