Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Diverse Vineri 10 Iulie 2020 - 2042 vizitatori azi
Ambasada Chinei in Romania organizeaza un concurs la care sunt invitati sa participe si bistritenii.

Pe Marele Zid serpuind pe mii de kilometri, admira farmecul unei tari orientale antice, indepartate si misterioase; pe malul Lacului de Vest, acest "Paradis pe pamant", savureaza ceaiul cu arome puternice si rafinate, simte bogatele sedimente culturale, lasa-te in voia clopotului din zori al vechilor pagode, sa-ti poarte gandurile, sa te imbete in trecutul indepartat al istoriei; din turnul "Perlei Orientului" priveste aceasta lume noua, la Shanghai, locul in care orientul si occidentul isi impletesc civilizatiile, unde traditia si modernitatea se intrepatrund, bucura-te din plin de sarmul incomparabil al Chinei...

Va invitam sa participati, in perioada 1 august - 10 septembrie, la cea de-a II-a editie a concursului "Cine stie, castiga - Fascinanta China 2011". Aveti sansa de a castiga o excursie de o saptamana, pentru doua persoane, in China, un laptop "Lenovo" de ultima generatie si alte numeroase premii.
Pentru detalii, accesati site-ul Ambasadei Chinei in Romania (http://www.chinaembassy.org.ro/rom).
1.08.20
http://www.primariabistrita.ro/portal/bistrita/ziar/11
1 comentariu3031 vizualizări01 august 2011
rss 2.0
rss 2.0