Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Diverse Duminica 27 Septembrie 2020 - 3744 vizitatori azi
"Iliescu este un criminal notoriu"

Senatorii si deputatii s-au reunit la Palatul Parlamentului, intr-o sedinta solemna dedicata Revolutiei din 1989. La un moment dat, reprezentantii PSD au hotarat sa paraseasca sala dupa ce reprezentantul Asociatiei 21 Decembrie, Doru Maries, a afirmat ca fostul presedinte Ion Iliescu este "un criminal notoriu". In discursul sau, Maries a spus ca Ion Iliescu a fost principalul beneficiar al Revolutiei. "Ion Iliescu a beneficiat de crima de dupa 22 Decembrie 1989".

Reprezentantul Asociatiei 21 Decembrie, Doru Maries, a afirmat in sedinta solemna dedicata Revolutiei din 1989, ca fostul presedinte Ion Iliescu este "un criminal notoriu", fapt care a determinat iesirea din sala, in semn de protest, a parlamentarilor PSD. In discursul sau, Maries a aratat ca Ion Iliescu a fost principalul beneficiar al Revolutiei, fapt care a determinat vociferari in partea stinga a salii. "Aratati-va in toata spendoarea, pentru ca astia sinteti", le-a Maries acestor parlamentari. "Ion Iliescu a beneficiat de crimele de dupa 22 Decembrie si a instalat la putere FSN", a aratat Maries. Afirmatiile sale au provocat proteste vehemente din sala, reactia zgomotoasa a parlamentarilor social-democrati determinind reactia presedintelui Senatului, Vasile Blaga (PDL), care a spus: "Va rog, pastrati linistea si cind nu va convine". In timp ce parlamentarii PSD paraseau sala, Doru Maries a spus ca se astepta ca acestia sa plece pentru ca fac parte dintre cei care au tainuit "crima din Decembrie 1989".

Replica fostului presedinte nu a intirziat sa apara. Este vina actualei conduceri a statului ca incurajeaza lichele ca Teodor Maries, a declarat Ion Iliescu. "Este o adevarata rusine si vina apartine conducerii Parlamentului si actualei conduceri a statului, care incurajeaza niste lichele si niste impostori ... Cind a devenit Teodor Maries revolutionar? Nimeni nu-l recunoaste pe Maries si nu poate sa confirme ca a fost undeva in zilele Revolutiei, el nu face parte dintre membrii fondatori ai Asociatiei 21 Decembrie", a declarat Iliescu, citat de TVR Info.

0 comentarii3843 vizualizări21 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0