Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Diverse Sambata 28 Noiembrie 2020 - 7830 vizitatori azi
BISTRITA-NASAUD SUSTINE EXCELENTA -sezonul 3.

Direct TV  organizeaza vineri, 20 aprilie, Gala Media "Bistrita - Nasaud  sustine excelenta". Ajuns la cea de a treia editie, proiectul media, singurul de acest gen de pe piata judeteana , are drept scop incurajarea unor talente pentru a atinge performanta, recrutate in special din randul tinerilor.

                  Direct TV  acorda  o atentie speciala, pe deplin justificata , tinerilor inzestrati cu talent si ambitie  care, din diverse motive si prea putin interes, se gasesc in situatii delicate . Totodata, postul de televiziune  ii apreciaza si pe cei care incearca sa isi depaseasca limitele si sa performeze in diverse domenii. A dovedit-o in cadrul primelor doua editii  ale proiectului "Bistrita - Nasaud  sustine excelenta", desfasurate  pe parcursul anului 2011.

 

                   In acest  sezon al campaniei "Bistrita- Nasaud  sustine excelenta", Direct TV, in parteneriat cu Liceul de Muzica "Tudor Jarda " a selectionat 10 muzicieni in devenire  si 12 personalitati ale judetului din administratie, afaceri si cultura, care au fost  protagonistii unor productii de televiziune.

                   Acum, la finalul celui de al treilea sezon, Direct TV  organizeaza un eveniment monden care va cuprinde si o licitatie cu bunurile donate de personalitatile direct implicate.

                    Banii rezultati in urma licitatiei vor fi oferiti  tinerilor muzicieni in devenire .

Gala Media "Bistrita sustine excelenta", sezonul 3,  se va desfasura  maine, 20 aprilie 2012, de la ora  18, la  Restaurantul  Pensiunii Morariu .

                      Cu deosebita consideratie,

                                                                       Ciprian Moldovan   

                                                                      manager Direct TV                

0 comentarii3864 vizualizări19 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0