Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Diverse Vineri 10 Iulie 2020 - 28834 vizitatori azi
Solutie antispion la o oglinda cu vedere din ambele parti.

Cand vom vizita toalete, bai, camere de hotel, vestiare, etc, cati dintre voi stiu sigur ca aparenta si obisnuita oglinda agatat pe perete este o oglinda reala, sau de fapt, oglinda (cu doua sensuri, ei te pot vedea, dar nu ii poti vedea)?
Au fost multe cazuri de persoane cazate in astfel de camere, cu oglinzi (2way) instalate si oferite persoanelor de sex femenin. Este foarte dificil sa determini daca are o astfel de oglinda doar uitandu-se la ea.

Deci, cum putem determina cu certitudine ce tip de oglinda este daca ne uitam la?
Puteti efectua acest test simplu: Plasa
ti varful unghiei pe suprafata refrectorizanta si in cazul in care exista un decalaj intre unghia si imaginea de unghii, atunci este oglinda autentica. In cazul in care unghia atinge direct imaginea reflectata, atunci feriti-va ! Este o oglinda cu doua sensuri (2-Way), cineva te poate vedea din spatele oglinzii ! "Daca nu exista spatiu, parasiti locul". Deci luati  aminte, de fiecare data cand vedeti o oglinda, procedati la "testul unghia." Nu va costa nimic.

Amintiti-va: Nu exista spa
tiu, parasiti locul!

Domnilor: impar
titi informatia cu sotiile, fiicele, nurorile, mame, prietenele si / sau prietenii.

1 comentariu3843 vizualizări21 iulie 2013
rss 2.0
rss 2.0