Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Luni 01 Iunie 2020 - 2474 vizitatori azi
Targul biciclistilor bistriteni, un succes la editia a II-a. (50 de poze)

In aceste zile s-a desfasurat la Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud o noua editie a targului destinat vanzarii, schimbului sau donatiilor de biciclete, piese si accesorii pentru ciclism. La aceasta actiune organizata de catre Asociatia Bike News (Rutieristii) Bistrita au venit pe rand in cele doua zile cateva sute de persoane, majoritatea biclisti amatori din municipiul Bistrita. Chiar daca in cele doua zile au fost reprize de ploaie sau vreme calduroasa (caniculara) targul biciclistilor s-a bucurat de succes deoarece s-au vandut mai multe biciclete pentru copii si adulti dar in mod special au fost vandute piesele si accesorile pentru acestia. In cadrul targului biciclistilor, a fost donata si o bicicleta tip mountain-bike pentru tineri, de catre o persoana care a dorit sa-si pastreze anonimatul, bicicleta ajungand la un adolescent din municipiul Bistrita.

         Organizatori au fost: Asociatia Bike News Bistrita si Complexului Muzeal Judetean Bistrita-Nasaud in parteneriat cu: Blue Apple, Asociatia ecologista Ruralis, Asociatia Ascendent si Bistritz Bike Shop.

             Parteneri media au fost: Adevarul, As TV Bistrita, Bistrita24.ro, Bistritanews.ro, Bistriteanul.ro, Citynews.ro, Gazeta de Bistrita, Kiss FM, Mesagerul, NewsBN, Observatorbn.ro, Radio Balada, Radio Cluj, Radio Somes, Radio Transilvania, Rasunetul, SangeorzTV, Sportul bistritean, TV Bistrita,  Voceatransilvaniei.ro.

 

.

 

Marius Chiuzan.

0 comentarii2121 vizualizări31 mai 2015
rss 2.0
rss 2.0