Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Luni 01 Iunie 2020 - 1240 vizitatori azi
Stettler Tech: Investitie de doua milioane de euro in economia bistriteana.(36 de poze)

Noua fabrica Stettler Tech va fabrica subsansamble pentru industria auto si componente electronice.
Compania isi va dubla numarul de angajati pe plan local in urmatorul an. Industria auto din Bistrita isi continua dezvoltarea printr-o noua investitie realizata de compania Stettler Tech, care va fabrica subansamble pentru autovehicule si componente electronice.

 
Investitia s-a ridicat la suma de doua milioane de euro, iar noua unitate de productie a fost ridicata in doar 10 luni. Constructia a inceput in octombrie 2014 si a presupus respectarea unui calendar riguros de lucrari pentru ca productia sa poata incepe in vara acestui an, un efort care s-a incheiat cu succes.
 

"Am decis sa ne consolidam prezenta in Bistrita datorita fortei de munca cu o buna calificare disponibila pe plan local, pe fondul unei cresteri importante in activitatea companiei. Noua fabrica ne va oferi mai mult spatiu pentru operatiunile de asamblare si aduce si o noutate: activitatea de injectie a maselor plastice", a declarat Andreea Gonczi, administrator Stettler Tech.


Stettler Tech este o companie care activeaza in industria auto, avand ca actionari majoritari Stettler Kunsstofftechnik Beteiligungs GmbH si Tehnoprod Plast SRL. Fabrica din Bistrita a fost fondata in 2007.


Noua investitie aduce si locuri de munca. Daca in prezent Stettler Tech are 30 de angajati, alte 20 de persoane urmeaza sa fie angajate pana la finalul anului calendaristic, iar dezvoltarea echipei va continua si in 2016, in pas cu ritmul sustinut de crestere al productiei realizate in noua unitate.


Produsele realizate la Bistrita sunt exportate in proportie de 100%, printre clientii Stettler Tech numarandu-se nume mari ale industriei de specialitate, precum GIRA, BOSCH si Valeo.

 

Pentru mai multe detalii: Adrian Gog - PR Representative
adrian.gog@prandmore.ro   0757 355 675

.

Foto - Marius Chiuzan

.

0 comentarii4522 vizualizări24 iulie 2015
rss 2.0
rss 2.0