Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Luni 01 Iunie 2020 - 2178 vizitatori azi
Miss Transilvania 2015 la Bistrita !

Miss Transilvania 2015 va fi un eveniment fulminant, care va aduna zeci de tinere superbe din toate colturile Ardealului . In timp ce douazaci dintre ele isi vor disputa prestigioasele titluri puse in joc, altele doar vor defila pentru publicul bistritean, iar unele vor juriza, folosindu-si experienta acumulata in lumea modelingului si televiziunii pentru a o desemna pe cea mai frumoasa dintre frumusetile Ardealului.

    Printre numeroasele surprize pregatite de Primaria Municipiului Bistrita, Centrul Cultural George Cosbuc si MissTv, se numara si prezenta lui Vlad Morar, castigatorul titlului Mister Transilvania 2015.
    Inzestrat nu doar cu aspect fizic desavarsit, dar si cu un talent remarcabil, Vlad va sustine un mini recital live pentru marea famile a supermodelelor MissTv si a onoratului auditoriu, acompaniat de bandul sau.
   Student la conservatorul din Cluj,  Vlad indeplineste, cu siguranta, toate conditiile pentru a ajunge un nume consacrat al lumii artistice din tara noastra, fiind dovada faptului ca frumusetea fizica si  talentul , inteligenta, determinarea , sunt calitati care pot face casa buna impreuna.
   Vom reveni cu noi surprize pregatite pentru a fi desfasurate pe scena mega spectacolului Miss Transilvania 2015.
     Inscrierile pentru modele continua ... Au mai ramas 5 zile!!! Intra pe facebook:MissTvRomania pentru mai multe detalii si ai sansa sa reprezinti orasul tau la Miss Transilvania 2015!

    Georgia Dragan - MissTv Romania
         0744433833

0 comentarii2303 vizualizări07 august 2015
rss 2.0
rss 2.0