Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Marti 22 Septembrie 2020 - 23224 vizitatori azi
"CREIER SI CONSTIINTA IN EVOLUTIA SPIRITUALA"

Rotary Club Bistrita Nosa-COMUNICAT DE PRESA.  Conferinta D-lui  Prof. Univ. Dr. Dafin F. Muresanu   de la Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" din Cluj-Napoca. 

La invitatia Rotary Club  Bistrita Nosa, Domnul  Prof. Univ. Dr. Dafin F. Muresanu, se va afla joi ,10 martie   2010, la Bistrita.

Cu aceasta ocazie Domnul  Prof. Univ. Dr. Dafin F. Muresanu va sustine o conferinta publica  cu tema "CREIER SI CONSTIINTA IN EVOLUTIA SPIRITUALA"

Conferinta va avea loc joi , 10  februarie  2011 , la ora 19   la Sinagoga de pe strada G-ral Grigore Balan nr. 10  

  Domnul  Prof. Univ. Dr. Dafin F. Muresanu este seful Departamentului de Neurologie al Spitalului Universitar Cluj Napoca, prodecan al Universitatii de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" Cluj Napoca si presedinte al Societatii pentru Studiul Neuroprotectiei si Neuroplasticitatii. Este de asemenea membru al Academiei de Stiinte Medicale din Romania.

 

In 2010  a primit din partea Universitatii  de Medicina si Farmacie din Cluj premiul "Octavian Fodor", pentru cea mai buna activitate stiintifica a anului.

 

 

 

Va asteptam!

 

Cristian Sirlincan

Presedinte Rotary Club Bistrita Nosa 2010-2011

 

 

 

0 comentarii2324 vizualizări10 martie 2011
rss 2.0
rss 2.0