Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Sambata 15 August 2020 - 38990 vizitatori azi
Proiectul Atipic Beauty la Bistrita.

Doar o zi ne mai desparte de a opta editie a proiectului Atipic Beauty, desfasurata maine, la ora 18.00, la Hotel Metropolis, o editie in care emotia si puterea se imbina armonios cu feminitatea, sensibilitatea, rafinamentul si eleganta. Asociatia Open Your Heart in parteneriat cu Atelierul de Imagine Prompt Communication au conceput un program deosebit, atipic, prin care transmit comunitatii faptul ca sustinerea, empatia, atitudinea pozitiva si ajutorul neconditionat acordat semenilor sunt moduri de comunicare afectiva pe care este necesar sa le exprimam liber. Impreuna putem evolua, putem schimba atitudini si, cel mai important, impreuna avem puterea de a schimba in bine viata persoanelor cu dizabilitati.

            Magda Coman, presedintele Asociatiei Open You Heart, ne indeamna printr-un mesaj direct sa devenim magicienii lumii in care traim: Proiectul Atipic Beauty urmareste schimbarea imaginii persoanelor cu dizabilitati si ma bucura sa vad ca la fiecare editie tot mai multi oameni vad in modelele noastre adevarate exemple de viata. Vino si tu alaturi de noi sa schimbam lumea impreuna!

Alaturi de Magda Coman vor fi prezente 11 femei in scaun cu rotile, printre care se afla si Anamaria German Vergu din Bistrita. Povestea ei de viata si modul in care ea a reusit sa mearga mai departe, fara a renunta la pasiunile ei si la activitatile pe care acestea le implica, reprezinta cu adevarat un model demn de urmat.

In urma cu 3 ani am avut un accident rutier in urma caruia am ramas imobilizata intr-un scaun cu rotile. Sunt o fire puternica si optimista, am avut intotdeauna langa mine oameni care au stiut sa ma sprijine, sa ma ajute, sa o inteleaga pe Anamaria German in noua ipostaza in care viata a adus-o. Viata merge mai departe! Sunt sigura ca va exista o schimbare majora in viata mea, dar trebuie sa am rabdare. Pana atunci, am invatat sa traiesc intr-un scaun rulant.

Atipic Beauty inseamna pentru mine un mod de a transmite un mesaj comunitatii in care traiesc. Persoanele aflate in scaun rulant au nevoie de sustinerea celor care sunt sanatosi, au nevoie de integrare in societate. Acesta este cel mai dur subiect pentru persoanele cu dizabilitati pentru ca in Romania nu sunt dezvoltate conditii pentru cei ca noi. Sa nu fim priviti ca niste obiecte, ca niste ciudatenii pentru ca suntem si noi oameni. Faptul ca ne deplasam intr-un scaun rulant nu ne face mai putin deosebiti.

             Cele 12 femei in scaun rulant vor fi sustinute in cadrul defilarii de persoane publice din judetul Bistrita-Nasaud.

Acestea sunt: Mihaela Tarmure - Director de Programe Societatea de Concerte; Dana Onita - Economist RCB Electro; Virginia Linul - Director al Scolii de Arta si Traditii; Monica Ungur- Consultant in Alaptare si Educator Perinatal Scoala Mamei SAMAS Bistrita; Claudia Andron - Managing Director la Bistriteanul.ro; Daniela Dragne-Macarie  - Psiholog- Psihoterapeut Autonom in cadrul Asocitiei pentru Psihoterapie Integrativa; Mirela Riti - Trainer aerobic; Gabriela Montoiu - Manager Atelierul de Imagine Prompt Communication; Oana Milea - Manager general Hotel Metropolis; Tina Olari - Designer vestimentar; Virginia Iugan - Director economic Mis Group; Monica Sabau - Director economic Geoplast.

 Momentele muzicale ale acestui eveniment vor fi sustinute de catre soprana Lavinia Bocu si Codrut Ceoarec.

Designerii care vor pune in valoare frumusetea celor 12 femei prin creatiile lor vestimentare sunt: Oana Savescu, Stefania Borodi, Tina Olari si Luminita Balázs Fashion.

 Sponsorii evenimentului sunt: Hora Tour, Hotel Metropolis, Geoplast, Leoni, Ravitex,  Indemanarea Construct, Carrefour, Complete Beauty, ITD.

 Si-au acordat sprijinul in diverse arii de organizare a evenimentului urmatorii: Societatea de Concerte Bistrita, Tourmont King, fotograful Ovidiu Grovu, Cheers All Stars, A. Radulescu Make-Up Academy, Mobility Networks.

   Multumim partenerilor media pentru promovarea evenimentului: Radio Transilvania, Radio Somes, As TV, Timponline, Observator BN, Rasunetul, Bistrita News, Gazeta de Bistrita, Vocea Transilvaniei, Mesagerul, Bistriteanul, Jurnalul Bistritei, Ziar de Bistrita, Revista Bulevard.

 

                        Agentia Prompt Communication

0 comentarii4788 vizualizări23 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0