Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Luni 10 August 2020 - 36408 vizitatori azi
Radio Transilvania Bistrita aniverseaza astazi 21 de ani de la prima emisie radio la Bistrita.

In 1995 de Buna vestire ia nastere primul post de radio privat din Bistrita. Ulterior s-a format reteaua Radio Transilvania care numara astazi 12 puncte de lucru in Transilvania la Bistrita, Beclean, Oradea, Zalau, Cluj, Turda, Satu-Mare, Baia-Mare, Carei, Alesd, Ludus si Medias.

Initiat pe un format generalist Radio Transilvania Bistrita si-a pastrat conceptul, verticalitatea, profesionalismul, corectitudinea si impartialitatea.

Oferim ascultatorilor nostri cel mai diversificat program radio din judet prin cele doua frecvente detinute in Bistrita-Nasaud - 94,1 fm Bistrita si 91,5 fm - Beclean, dar si on-line pe adresa de facebook.com/radiotransilvaniabistritafm si pe site-ul nostru www.radiotransilvania.com.

Dedicat si ancorat in realitatea locala, Radio Transilvania Bistrita ofera ascultatorilor pe langa actualitata locala si informatii regionale. De asemenea, oferim programe informative nationale si internationale prin intermediul excelentei colaborari cu partenerii de la RFI.

Astazi, multumirile nostre se indreapta spre ascultatorii nostri fideli care ne-au fost alaturi in acesti ani, spre colaboratorii nostri fie institutii, agentii, ong-uri, mediul politic, economic, societatea civila, realizatori de emisiuni si nu in ultimul rand spre partenerii nostri de afaceri care au avut incredere in noi. Impreuna am reusit si ajungem aici.

 

Radio Transilvania - un radio cat toata Transilvania!

0 comentarii3031 vizualizări25 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0