Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Sambata 15 August 2020 - 39104 vizitatori azi
Jean-Michel Jarre - INTR-UN CONCERT EXTRAORDINAR LA CLUJ-NAPOCA PE 11 NOIEMBRIE 2016.

Concertul face parte din turneul mondial ‘ELECTRONICA’, care va avea startul in Europa in luna octombrie (a.c.). Evenimentul, care va avea loc la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, este organizat de Diesel Events. Biletele pot fi achizitionate de pe site-ul oficial al evenimentului Jarre.funticket.ro si dieselevents.ro la un pret cuprins intre 110 RON si 495 RON.

 Cluj-Napoca, 28 martie 2016: Anul 2016 il va readuce pe avangardistul muzicii electronice, Jean-Michel Jarre, intr-un show live spectaculos, pentru prima data dupa o perioada de sase ani de absenta de pe marile scene ale lumii. Turneul mondial "Electronica" va avea startul in Europa in luna octombrie, iar pe 11 noiembrie artistul francez Jean-Michel Jarre va fi la Cluj-Napoca, unde va concerta in Sala Polivalenta.

 "Asa cum am promis, inca de anul trecut, in 2016 vom organiza la Cluj-Napoca evenimente si concerte si mai spectaculoase. Jean-Michel Jarre este recunoscut ca fiind artistul ale carui concerte nu au fost inca si probabil nu vor putea fi egalate, fiind unul dintre primii artisti din lume, care a sustinut adevarate spectacole de muzica electronica. Ne bucuram mult, ca am reusit sa-l aducem pe unul dintre pionerii muzicii electronice, pe 11 noiembrie, la Cluj-Napoca". afirma Mircea Buteanu, Manager Diesel Events.

 Renumit pentru fascinantele efecte vizuale si pentru folosirea tehnologiei digitale de ultima ora, care au incantat milioane de oameni din intreaga lume, show-ul promite inca o data sa fie o calatorie muzicala cu adevarat captivanta. Artistulul Jean-Michel Jarre doreste sa isi captiveze publicul cu noile melodii cuprinse in cel mai recent album intitulat "Electronica", dar si cu deja cunoscutele albume "Oxygene" (1976) sau "Equinoxe" (1978).

 Cu renumitele sale concerte de marimea unui oras intreg, Jarre a stabilit recoduri mondiale Guinness pe tot mapamondul, inclusiv unul pentru o audienta de 2.5 milioane de fani organizat in fata La Défense, Paris, urmand ca imediat dupa aceea tot el sa isi depaseasca propriul record in Moscova, cand pentru cea de-a 850-a aniversare a orasului, Jean-Michel Jarre a sustinut un concert pentru un numar impresionant de 3.5 milioane de fani.

 Cu o productie unica si noua, Jarre va crea si impartasi energia concertelor sale macro si emotia unei adevarate experiente in arena in aceasta prima etapa a turneului sau mondial in aproape toata Europa. Artistul francezul va concerta in lunile octombrie si noiembrie in locatii importante precum

Arena 02 din Londra si Arena AccorHotels din Paris, pe langa concertele sustinute in Germania, Slovacia, Polonia, Austria, Elvetia, Romania si multe altele. Toate biletele pentru debutul european al turneului "Electronica" au fost puse spre vanzare vineri, 18 martie.

 Turneul european din acest an va avea loc dupa debutul celui de-al doilea volum al albumului "Electronica 1: The Heart of Noise", stabilit pentru data de 6 Mai, 2016. Lansat  prin Sony Music International, acesta vine in continuarea aclamatului prim volum, intitulat "The Time Machine", si dispune de o serie intreaga de colaborari cu artisti celebri, precum Rone, Pet Shop Boys, Primal Scream, E.S., Julia Holter, Gary Numan, Jeff Mills, Peaches, Siriusmo, Yello, The Orb, Sebastien Tellier, Hans Zimmer, Cyndi Lauper and Christophe, pe care Jarre i-a ales in mod special pentru a desavarsi proiectul acestui album constituit din doua volume.

 Electronica Vol. 2: The Heart of Noise este disponibil pentru pre-comanda pe iTunes, Amazon si Spotify. Toti cei ce vor comanda albumul acum vor primi primul ‘The Heart of Noise’, realizat impreuna cu Rone, printr-un download gratuit.

 Jean-Michel Jarre a sustinut pana acum 2 concerte in Romania, in 2008, respectiv 2011, ambele la Bucuresti. Pe 11 noiembrie (a.c.) va fi pentru prima data la Cluj-Napoca.

 

Pret BILETE:  

VIP Loja cu catering - 495 RON; VIP Tribuna cu catering - 445 RON; Exclusiv VIP - 485 RON; Electronica VIP - 380 RON; Laser Premiu; 325 RON - Oxygene  1 - 248 RON; Equinoxe 2 - 215 RON; Destination 3 - 160 RON; Revolution 4 - 110 RON.

 Concertul este organizat de Diesel Events, iar biletele pot fi achizitionate de pe site-ul oficial al evenimentului Jarre.funticket.ro si dieselevents.ro.

 

 

Persoana de contact:
Adrian Gog, PR Representative
adrian.gog@prandmore.ro
0757 355 675

0 comentarii2821 vizualizări28 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0