Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Sambata 15 August 2020 - 40568 vizitatori azi
Evgeni Plushenko & Edvin Marton alaturi de Vienna Strauss Orchestra revin la Cluj-Napoca.

KINGS ON ICE: Evgeni Plushenko & Edvin Marton alaturi de Vienna Strauss Orchestra revin la Cluj-Napoca cu un nou spectacol de exceptie. Reprezentatia va avea loc pe 9 decembrie in Sala Polivalenta din Cluj Napoca cu incepere de la ora 20.00.

Primele 1000 de bilete achizitionate beneficiaza de o reducere de 20% si au preturi intre 88 lei la categoria IV si 396 lei la Loja VIP.

Invitatii speciali ai galei de la Cluj sunt renumitii campioni ai patinajului: Adelina Sotnikova, Stephane Lambiel si Brian Joubert.

Cluj-Napoca, 27 aprilie 2016: Dupa un show sold out in 2015, Kings on Ice revine la Cluj-Napoca, vineri, 9 decembrie 2016, pe patinoarul amenajat in Sala Polivalenta. Show-ul de clasa mondiala este unic prin perfectiunea, pasiunea si stralucirea cu care patinatorii se dedica momentului artistic, acompaniati de catre inconfundabila Vienna Strauss Orchestra si de sunetele magnifice ale viorii Stradivarius.

Inegalabilul Evgheni Plushenko, unul dintre cei mai mari patinatori din istorie, le va readuce in memorie spectatorilor momentele de glorie din cariera sa artistica. Alaturi de el, pe gheata Salii Polivalente vor aluneca pe ritmurile muzicii Adelina Sotnikova, prima campioana olimpica din istoria patinajului artistic feminin din Rusia, dublul campion mondial Stephane Lambiel si campionul mondial din 2007, Brian Joubert.
Spectacolul va fi intretinut de Vienna Strauss Orchestra, una dintre cele mai apreciate orchestre simfonice din lume, cunoscuta pentru fidelitatea compozitiilor lui Strauss. Orchestra va sustine un concert impresionant, marcand interpretarile emotionante si elementele acrobatice periculoase prin acorduri ale muzicii clasice. Traditia continua si in acest an, astfel ca Edvin Marton va manui magistral si de aceasta data celebra sa vioara Stradivarius.
Dupa epuizarea primelor 1000 de bilete (pentru care se va face o redcucere de -20%), preturile variaza intre 110 si 495 lei, astfel: VIP Loja + Catering - 495 RON; VIP + Catering - 455 RON; VIP ICE - 425 RON; Categoria I - 325 RON; Categoria II - 225 RON; Categoria III - 165 RON; Categoria IV - 110 RON. Biletele s-au pus in vanzare si se gasesc la standul de bilete din Iulius Mall, in reteaua Eventim: magazinele Orange, magazinele Vodafone, reteaua OMV, librariile Carturesti si Humanitas, sau online pe eventim.ro si pe site-ul oficial de promovare a evenimentului, funticket.ro.
Organizatorul evenimentului este QUANTUM MEDIA, in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local Cluj-Napoca si Consiliul Judetean Cluj.

Persoana de contact:
Adrian Gog, PR Reprezentative
adrian.gog@prandmore.ro
0757 355 675

0 comentarii3045 vizualizări27 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0